Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ζώδια 18 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 18/06

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ο Κρόνος σε εξάγωνο σήμερα με τον Ποσειδώνα και θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο επικεντρωμένοι στη δουλειά μας και έτοιμοι να δώσουμε αρκετή προσοχή στη λεπτομέρεια, με το κλίμα ενδεχομένως να είναι περίεργο γεμάτο λάθη και παρανοήσεις λόγω της θέσης του Ποσειδώνα. Η ακρίβεια και η σχολαστικότητα θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι μας καθόλη την ημέρα και τότε θα διαπιστώσουμε πόσο γρήγορα θα βελτιωθεί η οικονομική μας κατάσταση. Κύριος στόχος μας πρέπει να είναι η εξασφάλιση των τρεχουσών αναγκών μας, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ
Απρόβλεπτο θα είναι το πρόγραμμά σου σήμερα εάν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, μιας και μπορεί να βρεθείς για έκτακτους επαγγελματικούς λόγους σε περιοχές που δεν έχεις επισκεφθεί ποτέ με την Σελήνη στον Αιγόκερω! Είναι μια εξαιρετική μέρα να επεκτείνεις τον κύκλο των γνωριμιών και των κοινωνικών σου επαφών, γιατί μέσα από την διαδικασία αυτή θα ανανεωθείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πιθανότητα της επιτυχούς έκβασης μιας καινούριας συμφωνίας και η προσδοκία μεγαλύτερης ρευστότητας σε κάνουν να ξεχνάς τα οικονομικά σου προβλήματα και να καταφεύγεις σε καταναλωτικές δαπάνες με τον Ερμή από τον Καρκίνο στον 3ο οίκο σου. Είναι ίδιον του ζωδίου σου να καταναλώνεις πριν ακόμη εισπράξεις, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ωριμάσεις και να θέσεις υπό έλεγχο την ανεύθυνη αυτή τάση σου.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις