Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζώδια 19 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 19/06

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δύσκολα θα μπορέσεις να κάνεις το ταίρι σου να αλλάξει σήμερα γνώμη πάνω σε ένα ζήτημα, όσο και αν προσπαθήσεις. Αν ο σύντροφός σου δεν είναι ευχαριστημένος μαζί σου, μπορεί να μην σου το δείξει και να χρειαστεί να το εκμαιεύσεις. Ό,τι κι να κάνεις θα πρέπει να επιστρατεύσεις ειδικές δεξιότητες για να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ
Η εργασιακή σου μέρα είναι ήρεμη και δημιουργική! Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω έχεις το χρόνο και τη διαύγεια να οργανώσεις τη δουλειά σου και να επεξεργαστείς επαγγελματικά πλάνα που αφορούν στο μέλλον. Άφησε την καθημερινότητα και τα ασήμαντα πράγματα που σε βασανίζουν στην άκρη και κάνε μια βόλτα στη φύση, να πάρεις δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσεις την προσπάθειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την αντίθεση του Πλούτωνα κάποια λάθη ή προβλήματα στο χώρο της δουλειάς θα σε ταράξουν αναπάντεχα. Θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία για να επιβιώσεις από τη μάχη. Προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου, αποφεύγοντας τα ξεσπάσματα και τις λογομαχίες που δεν μπορούν να σε οδηγήσουν πουθενά.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις