Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζώδια 19 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 19 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 19 Μαϊου 2019. Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 27ο 38΄ του Σκορπιού 00:11 π.μ ώρα Ελλάδας. Η Πανσέληνος σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, που όμως δεν έχει ιδιαίτερα ισχυρή επιρροή, αλλά παράλληλα και ένα σημαντικό τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Λόγω των όψεων αυτών ο Πλούτωνας ασκεί θετική επιρροή στην Πανσέληνο του Μαΐου και μας βοηθάει να εστιάσουμε και να κατανοήσουμε τις καταστάσεις σε ένα πιο βαθύ επίπεδο. Μας φέρνει σε επαφή με τη συναισθηματική μας φύση, κυρίως με τα βαθιά θαμμένα συναισθήματά μας! Οι σχέσεις είτε θα κινηθούν σε ένα βαθύτερο επίπεδο, είτε είναι καταδικασμένες να εκπνεύσουν. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του σταθερού Σταυρού: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

ΚΡΙΟΣ
Μια πρωτότυπη ή πρωτοπόρα ιδέα σου μπορεί σήμερα να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για τις αλλαγές που μπορούν να δρομολογηθούν στον τομέα της καριέρας σου με την πανσέληνο στον Σκορπιό και το εξάγωνο του Πλούτωνα. Χειρίσου τα οικονομικά σου με σύνεση και προσοχή για να μην αντιμετωπίσεις στο άμεσο μέλλον δυσκολίες και απρόβλεπτες καταστάσεις.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 33, 2.

ΤΑΥΡΟΣ
Ιδιαίτερα παραγωγική είναι η μέρα σου και οι υποθέσεις σου μπορούν να διευθετηθούν με σχετική άνεση με τον Ερμή από τον Ταύρο να επηρεάζει θετικά το ωροσκόπιό σου. Κάνε καλή χρήση των θετικών πλανητικών επιρροών. Θέματα οικονομικά ωστόσο θα έρθουν στη επιφάνεια. Με δυναμισμό και δημιουργικότητα χάραξε νέα πορεία και άφησε τα προβλήματα πίσω σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 32, 4.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις