Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια 20 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα; Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη… Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό στον 1ο ζωδιακό οίκο και η αποφασιστικότητα, η πρωτοβουλία, η δράση, η προσωπικότητα και η ευημερία έχουν τον πρώτο λόγο. Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής για τις κοπιαστικές προσπάθειές σου, φρόντισε όμως να μην εξαφανίσεις αμέσως τα οικονομικά οφέλη που έρχονται. Με συνετή διαχείριση θα μπορέσεις να χτίσεις με την πάροδο του χρόνου ένα οικονομικά ασφαλές μέλλον.

ΚΡΙΟΣ
Ο Ήλιος στον 1ο ηλιακό σου οίκο σου και σε έξαρση σε ευνοεί ιδιαίτερα! Φρόντισε να κάνεις κοινωνικές επαφές ή να φύγεις με φίλους ένα ταξίδι. Συζήτησε τα νέα σου σχέδια με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και κλείσε νέες συμφωνίες. Μην εμπιστεύεσαι όμως τρίτους! Τα μυστικά σου θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείς. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε, θα επανέλθει σύντομα…
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη στο Σκορπιό, προσοχή σήμερα μιας και μπορεί να παρερμηνεύσεις πληροφορίες και συζητήσεις και ίσως χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα. Τα άστρα σε φέρνουν στο επίκεντρο με επαγγελματικές ίντριγκες. Πρόσωπα σε συκοφαντούν και σε εμπλέκουν σε ιστορίες.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις