Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια 20 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 20/07

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τα συναισθήματά σου υπό έλεγχο, καθώς και μια ταπεινή στάση, ώστε να μην έρθεις σε σύγκρουση με ανθρώπους στον εργασιακό σου χώρο. Πέραν των επαγγελματικών, μια πολύ περίπλοκη προσωπική κατάσταση μπορεί να σε κάνει να αμφισβητήσεις τις σχέσεις σoυ. Αυτό ενδεχομένως να οφείλεται σε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σου, αναφορικά με το μέλλον της σχέσης σας… Εάν είσαι αδέσμευτη, ίσως να αντιμετωπίσεις ένα δίλημμα, ως προς το πιο άτομο να διαλέξεις, ανάμεσα σε δύο ενδιαφερόμενους!

ΤΑΥΡΟΣ
Θα διαπιστώσεις ότι όλες οι δουλειές σου θα ολοκληρωθούν ομαλά και με επιτυχία. Η αισιοδοξία επανέρχεται στα επαγγελματικά σου και θα έχεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις και να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου. Το σημαντικό ωστόσο σημείο που θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή είναι η διατροφή σου! Απόφυγε τα πρόχειρα γεύματα, εξωτικές κουζίνες ή χώρους εστίασης αμφίβολης ποιότητας! Το βράδυ μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη για απομόνωση και περισυλλογή.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η μέρα είναι κατάλληλη να κάνεις κάποιους απολογισμούς δράσης! Είναι απαραίτητο να ορίσεις μελλοντικά ορόσημα στη ζωή σου. Μην απορρίψεις αβασάνιστα ριζικές αλλαγές που ίσως χρειαστεί να κάνεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Εάν δεν σε ικανοποιεί η τρέχουσα δουλειά σου, μην φοβάσαι να αδράξεις μια ευκαιρία για επαγγελματική ανεξαρτησία ή να αναζητήσεις μια άλλη δουλειά. Το απόγευμα ωστόσο αυξάνεται ο κίνδυνος σωματικής βλάβης! Να είσαι εξαιρετικά προσεκτική στη φροντίδα του σπιτιού και να αποφύγεις επιπόλαιες και επικίνδυνες δραστηριότητες.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις