Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζώδια 20 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 20/06

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019. Τι προβλέπει η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη; Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ο ανορθόδοξος τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης προβλημάτων θα είναι χρήσιμος σε οποιαδήποτε κατάσταση! Αναστατώσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σήμερα, αλλά οι δυσκολίες που θα προκαλέσουν δεν θα είναι ιδιαίτερες μεγάλες. Η δική μας αυξημένη συναισθηματικότητα μπορεί να εμποδίζει την εργασία και την ισορροπία της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των προσπαθειών μας.

ΚΡΙΟΣ
Δώσε βάση στα όσα σου λέει ο προϊστάμενός σου σήμερα, μιας και οι συμβουλές του αποσκοπούν στο να βελτιώσουν την επίδοσή σου με τη θέση του Κρόνου από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία. Συνάδελφοι είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις το έργο σου. Θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσεις ότι δεν είναι δυνατόν να έχεις πάντοτε τον τελευταίο λόγο, και ναι, δεν είσαι αλάνθαστη.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις και προβλήματα με την αντίθεση του Πλούτωνα. Είσαι όμως ιδιαίτερα μεταφυσική και θα είναι σαν να περνάς από ακτινογραφία όσους θα έρθουν σε επαφή μαζί σου. Μην σε τρομάζει, απλά εκμεταλλεύσου το! Στο τέλος της μέρας θα αισθάνεσαι εξαντλημένη, υπάρχουν όμως οι δικοί σου άνθρωποι που μπορούν να σου προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις