Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια 21 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Με τη Σελήνη σε εξάγωνο σήμερα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, η πρακτικότητα και η σταθερή σου στάση βοηθά τα επαγγελματικά σου θέματα, όπου χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις, να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου ή να δώσεις τις αναγκαίες συμβουλές και οδηγίες σε τρίτους. Πολλά έχεις επιτύχει τον τελευταίο καιρό και δικαίως είσαι υπερήφανη, μπορείς όμως πολλά περισσότερα να πετύχεις, εάν αφεθείς και ζητήσεις τη βοήθεια ειδικών ή ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Σκέψου το…

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη από το Σκορπιό και η θέση του Άρη δημιουργεί εντάσεις! Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το εργασιακό σου πρόγραμμα πίσω. Καλύτερα να πας με τη ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Τα πάντα πρέπει να γίνουν με μέτρο, καθώς οι υπερβολές ενδέχεται να σε βάλουν σε μπελάδες. Σε μια κρυφή σχέση απαιτείται προνοητικότητα και ιδιαίτερη προσοχή για να μην αποκαλυφθείς!
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα είναι θετική με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 1ο οίκο σου και μπορείς να ασχοληθείς με την κοινωνική σου ζωή. Ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα κρύβει η μέρα και την επισημοποίηση δεσμού, για όσες θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μην αφήνεις προοπτικές ανεκμετάλλευτες! Οργανώσου στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύεις οικονομικά.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις