Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ζώδια 21 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 21/05

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 21 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 21 Μαϊου 2019. Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους σήμερα και η επιρροή του ζωδιακού κύκλου κρατά ως και 4 Ιουνίου. Το διάστημα που ακολουθεί υπόσχεται επιτυχία, επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα, κοινωνικές επαφές και αρκετή χαρά, τα θαύματα δεν είναι καθόλου απίθανα τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο! Η ευστροφία, ο ορθολογισμός και η λογική θα έχουν τον πρώτο λόγο. Η καριέρα αλλά και τα οικονομικά μας θα παρουσιάσουν θετική εξέλιξη χωρίς να απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά μας. Ωστόσο, δεν συνιστάται να βιάσουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Θα έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή για να επιλυθούν. Καλό είναι επίσης να μην παίρνουμε υπόψη μας τη συμβουλή ενός ατόμου, μόνο και μόνο επειδή ισχυρίζεται ότι είναι έμπειρο. Και ακόμη περισσότερο, να μη στηριζόμαστε σε άτομα που ήταν κάποτε ανταγωνιστές ή αντίπαλοί μας.

ΚΡΙΟΣ
Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο μπορεί να πάει καλά και χωρίς την παρουσία σου με την Σελήνη στον Αιγόκερω! Θα ήταν καλό για σένα να αλλάξεις περιβάλλον, να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, να διευρύνεις τις απόψεις σου για τη ζωή και να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. Μην χάσεις την ευκαιρία να έχεις την ξεκούραση που χρειάζεσαι.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι ανώφελο να αναλάβεις κάτι καινούριο, ειδικά αν θέλεις να έχεις κάποιο απτό αποτέλεσμα από αυτό. Εστίασε σε μια νηφάλια ανάλυση των πρόσφατων γεγονότων και χάραξε ρεαλιστικά το μέλλον σου. Το βράδυ θα αισθανθείς ελεύθερη να κάνεις ό,τι θέλεις με το χρόνο και τα χρήματά σου με την σύνοδο της Αφροδίτης να σε ευνοεί. Απόλαυσε τη δημιουργική ελευθερία σου και τις ρομαντικές στιγμές.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις