Σάββατο, 18 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ζώδια 22 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να λύσεις εκκρεμείς οικογενειακές υποθέσεις. Η ευγένεια και η γενναιοδωρία του χαρακτήρα σου θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μέρας, εάν καταφέρεις να χαλαρώσεις και αφεθείς να εκφραστείς ελεύθερα. Αν και θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, κυρίως επικοινωνιακή, στο χώρο των επαγγελματικών σου, απόφυγε λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς τίποτε δεν δείχνει σταθερότητα στην τήρησή τους με τη θέση του Δία σε ανάδρομη πορεία.

ΚΡΙΟΣ
Θετική επιρροή από τα άστρα και το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή έχεις σήμερα, μπαίνοντας σε ένα νέο περιβάλλον ή προβάλλοντας κάποιες νέες ιδέες που μπορεί να αποφέρουν κέρδη και ανάπτυξη. Μην εμπιστεύεσαι όμως άτομα που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί τα μυστικά σου θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείς. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στη ζωή σου θα επανέλθει σύντομα.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10.

ΤΑΥΡΟΣ
H θέση του Ήλιου προκαλεί εμπόδια στον τομέα των σχέσεων! Προστάτευσε όσο μπορείς τη σχέση σου από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων, για να μπορέσεις να τη διατηρήσεις. Η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρεις μια κρίσιμη απόφαση σε θέματα οικογένειας ή σπιτιού. Νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σου περιβάλλον! Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξεις όλα σου τα χαρτιά.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις