Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια 22 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 22/07

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Χαρακτηριστικό της μέρας θα είναι η εγωιστική σου συμπεριφορά, κάτι που θα φέρει αρνητικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή εάν είσαι αδέσμευτη, γιατί μια τέτοια συμπεριφορά θα απομακρύνει ένα άτομο που από καιρό ενδιαφερόταν για σένα. Δεν θα είναι όμως όλα δύσκολα ή περίπλοκα σήμερα. Εάν έχεις τη διάθεση και αφιερώσεις χρόνο, μπορείς να απαλλαγείς από οικονομικές δυσκολίες ή διαφωνίες με συγγενείς. Μικρά πειράματα με την εμφάνιση ή τις προσωπικές σου σχέσεις ενθαρρύνονται, γιατί θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

Ταύρος
Είναι σημαντικό να επιδείξεις τον επαγγελματισμό σου σήμερα, καθώς αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητές σου για μια καλή εξέλιξη. Εάν σχεδιάζεις μια αλλαγή θέσης εργασίας, μπορείς να χαμογελάσεις με την καλή σου τύχη. Εάν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας θα έχεις επίσης την ευκαιρία να απολαύσεις ευχάριστα νέα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις το παράδειγμα των επιτυχημένων στον τομέα σου. Όσο για τα συναισθήματά σου, η μέρα θα περάσει χωρίς προβλήματα.

Δίδυμος
Σήμερα συνιστάται να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, όταν πρόκειται για εμπιστευτικές πληροφορίες που κατέχεις. Κάποιο άτομο θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσει για δικούς του σκοπούς. Το υπόλοιπο της ημέρας αναμένεται να περάσει χωρίς πρόβλημα. Εάν ενδιαφέρεσαι, η μέρα μπορεί να σου προσφέρει κάποια ευκαιρία για ρομαντισμό ή διασκέδαση. Εάν όμως αισθάνεσαι ότι η κατάσταση της υγείας σου δεν είναι ιδανική ή ότι είσαι πολύ κουρασμένη, είναι προτιμότερο να αρνηθείς μια έντονη δραστηριότητα.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις