Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια 23 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό και σήμερα πρέπει να παραμερίσεις κάθε τι μικρό και ασήμαντο που σε απασχολεί, είτε διορθώνοντας το είτε αφήνοντας το για μια καλύτερη χρονική στιγμή. Είναι ωστόσο η μέρα που ίσως να πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην προσωπική σου ζωή και να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές! Αν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, που η εξελικτική της πορεία οδηγεί στο γάμο, μην καθυστερείς πια την απαραίτητη συζήτηση και τον καθορισμό της ημερομηνίας.

ΚΡΙΟΣ
Με τη θέση του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου, προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ψηλότερα από σένα. Είσαι έτοιμη για δράση και οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου σε σχέση με την επαγγελματική σου δραστηριότητα. Δείξε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10.

ΤΑΥΡΟΣ
Πρόσεχε να μην κάνεις λάθη στη δουλειά σου! Μην είσαι αφηρημένη και προσπάθησε να οργανωθείς. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα υπάρξουν ευχάριστα νέα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον 9ο οίκο να σε ευνοεί. Αν είσαι δεσμευμένη είναι ιδανική μέρα για να βγεις με το σύντροφό σου. Ωραία μέρα επίσης για τις singles για μια νέα γνωριμία. Πρόσεξε όμως το άτομο που θα σε κερδίσει να είναι ελεύθερο.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις