Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζώδια 23 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 23/05

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 23 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 23 Μαϊου 2019. Η Σελήνη σήμερα Πέμπτη είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και με την όψη αυτή οριστικοποιούνται για κάποιους από εμάς οι επαγγελματικές κινήσεις που προγραμματίζαμε εδώ και καιρό. Είναι πιθανό αυτό να είναι ένα νέο επάγγελμα ή κάποιο καινούριο επιχειρηματικό σχέδιο. Η καλή τύχη θα συνοδεύσει όσους έχουν μια δημιουργική ασχολία.

ΚΡΙΟΣ
Μη χάνεις την ευκαιρία να διδαχτείς κάτι νέο με την σύνοδο του Πλούτωνα! Για να καταλάβεις τις αρετές κάποιου ατόμου δεν πρέπει να προβάλεις τις δικές σου απόψεις και τους κανόνες επάνω του. Άφησε το ελεύθερο να εκφραστεί. Το πρώτο μισό της μέρας θα πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για να μην εκτεθείς.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μπορείς να θέσεις χωρίς να το περιμένεις τα θεμέλια για το μέλλον σου με τον Ουρανό στον 1ο οίκο σου. Εξέτασε χωρίς προκαταλήψεις την προοπτική ενός συνεταιρισμού με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να εισάγεις κάποια αντισυμβατικά ή νεωτεριστικά στοιχεία στην καθημερινή σου εργασία, γιατί έχεις γίνει πολύ προβλέψιμη και η δουλειά σου στερείται έμπνευσης. Ίσως θα έπρεπε να συνεργαστείς με ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά από εσένα!
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις