Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ζώδια 24 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2019. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό, είμαστε πολύ καλά ψυχικά σήμερα και φαίνεται στο πρόσωπό μας! Για όσους έχουν επαφή με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει ορισμένα πλεονεκτήματα. Με το χαμόγελο και την προσωπική μας ακτινοβολία είναι πιθανό να επιτύχουμε στις επιχειρήσεις και τις διαπραγματεύσεις. Μπορεί ακόμη και να επηρεαστεί υπέρ μας ένα ισχυρό άτομο με διασυνδέσεις. Είμαστε ορθολογιστές και σε διανοητική εγρήγορση, έξω από τα συνήθη δεδομένα μας και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο.

ΚΡΙΟΣ
Κάποιος ίσως σου δώσει ιδέες ή σου προτείνει μια νέα επαγγελματική κατάρτιση, έτσι ώστε να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου γνώσεις και να διευρύνεις τις δραστηριότητές σου με τη θετική όψη του Ήλιου από τον 2ο οίκο σου. Η διάθεσή σου είναι καλύτερη και οι πιθανότητες να καλυτερεύσουν τα πράγματα με το σύντροφό σου είναι περισσότερες.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12.

ΤΑΥΡΟΣ
Απόφυγε σήμερα να εκφράσεις ωμά την άποψή σου ή να ενεργήσεις βιαστικά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω. Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρήξεις και να το μετανιώσεις αργότερα. Φρόντισε σήμερα τον εαυτό σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σου αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνεις.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις