Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζώδια 24 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 24/07

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Ελευθέρωσε τις δημιουργικές σου δυνάμεις και το πνεύμα σου για να βάλεις τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξή σου. Δοκίμασε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείς από τις εξελίξεις. Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδρασή σου θα είναι αυτή που θα σε σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνεις ρίσκα και ακολούθησε τη διπλωματική οδό… Εάν είσαι σε μια σχέση θα πρέπει να δείξεις υπομονή και εμπιστοσύνη στον σύντροφό σου, ειδικά εάν η σχέση βρίσκεται στα πρώτα της βήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέσα από μια κοινωνικού τύπου επίσκεψη βγαίνουν ευχάριστα νέα και υπάρχουν κάποιες υποσχέσεις που να αφορούν την επαγγελματική σου ενασχόληση. Σου δίνονται υποσχέσεις, που όμως αυτήν τη φορά θα πραγματοποιηθούν σε μικρό βάθος χρόνου! Πρόσεξε όμως τις κινήσεις σου σε θέματα επενδύσεων! Μην υπόσχεσαι πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να εκπληρώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σου εξασφαλίζουν καμιά σιγουριά. Προσοχή στη συμπεριφορά σου ή σε δουλειές που καταπιάνεσαι να κάνεις. Με υπομονή και ψυχραιμία κερδίζονται οι μάχες. Κάθε βιαστική ενέργεια ή επιθετική συμπεριφορά, θα σε φέρει σε δυσκολότερη θέση, καθώς θα δημιουργηθεί εχθρικός ανταγωνισμός. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκινήματα νέου ενδιαφέροντος.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις