Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια 24 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 24/05

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 24 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 24 Μαϊου 2019. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή η σημερινή ημέρα υπόσχεται μεγάλη δημιουργικότητα και πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες! Πριν δώσετε σάρκα και οστά όμως σε κάποιες από τις ιδέες αυτές, θα ήταν καλό να βεβαιωθείτε ότι είναι εφαρμόσιμες και όχι προϊόν επιστημονικής φαντασίας. Σε γενικές γραμμές, η μέρα προβλέπεται να περάσει άνετα, εύκολα και με παραγωγικά αποτελέσματα. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και μεταξύ των ατόμων που θα γνωρίσετε θα μπορούσε να είναι ένας διακεκριμένος καλλιτέχνης ή ένας γνώστης της τέχνης.

ΚΡΙΟΣ
Βάλε το “εγώ” σου κατά μέρος και άρχισε να ακούς τις γνώμες και τις συμβουλές των άλλων με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στον 10ο οίκο σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις την ισορροπία του πράγματος. Αν αντιμετωπίζεις ένα δύσκολο πρόβλημα, δεν θα πρέπει να φοβάσαι μια αντισυμβατική προσέγγιση. Προσπάθησε ωστόσο να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς σήμερα! Αποστασιοποιήσου από τις ανησυχίες σου με ένα μικρό χαμόγελο στο πρόσωπό σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ζωή θα σε προστατεύσει από τις σκληρές αποτυχίες και τις πικρές απώλειες με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου από τον Αιγόκερω. Ωστόσο, δεν θα πρέπει μόνο να βασίζεσαι στην ελπίδα για καλή τύχη. Διατήρησε την κοινή λογική και την αίσθηση της μετριοπάθειας! Η δρομολόγηση έργων που σχετίζονται με μια μακροχρόνια συνεργασία δεν θα αποδώσει προς το παρόν τα αναμενόμενα.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις