Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια 25 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 25/06

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου 2019. Τι προβλέπει για σήμερα η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη; Η Σελήνη σε τετράγωνο σήμερα με τον Ήλιο και σε σύνοδο με τον Ουρανό! Μπορεί να υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των επαγγελματικών ευθυνών και η αίσθηση που έχουμε για τους συνεργάτες μας. Ανεξάρτητα από το εαν μοιραζόμαστε μυστικά με κάποιους από αυτούς, συνεργαζόμαστε σε ίντριγκες ή έχουμε κοινά οικονομικά συμφέροντα, θα απαιτηθεί πολύ μεγάλη προσοχή από εμάς για να μην εμπλακούμε σε ιστορίες που θα μας στοιχίσουν σε βάθος χρόνου.

ΚΡΙΟΣ
Όσο πιο γρήγορα ενεργοποιηθείς, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσεις τη δουλειά σου με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σου! Τα μόνα εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο σου προς την επιτυχία είναι η δική σου τεμπελιά και η ανεύθυνη μερικές φορές συμπεριφορά σου. Σήμερα ωστόσο ίσως να πρέπει να αφιερώσεις αρκετό από το χρόνο σου για να ενημερώσεις νέους συναδέλφους στα καθήκοντα τους, κάτι που σε φέρνει στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης…

ΤΑΥΡΟΣ
Φαίνεται ότι τα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σου σχέδια έρχονται σε αντίθεση με τις επιδιώξεις ή τα συμφέρονται του συντρόφου σου, κάτι που θα φέρει ένταση στη σχέση σου με το τετράγωνο της Σελήνης και την σύνοδο του Ουρανού. Εάν έχεις φιλοδοξίες στη ζωή, θα πρέπει να τραβήξεις το δρόμο που πιστεύεις ότι θα σε βγάλει στη κορυφή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς όμως ότι όλα έχουν ένα τίμημα.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις