Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια 26 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου 2019. H Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο σήμερα! Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας για να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει μια πιθανότητα, ακόμα και τα πιο κουραστικά και σύνθετα προβλήματά μας να επιλύονται με λαμπρά αποτελέσματα. Κάποιες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις ή ενδεχόμενες μακροχρόνιες οικογενειακές διαμάχες είναι πιθανό να τερματιστούν. Το απόγευμα ίσως να αισθανθούμε κάποια δυσφορία από κάποιο γεγονός, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ
Με τον Ήλιο από τον Κριό και τον 1ο οίκο να σε ευνοεί οι δισταγμοί και οι φόβοι που σε καταλαμβάνουν από καιρό σε καιρό θα εξουδετερωθούν. Θα είσαι αποδοτική και συγχρόνως πειστική και θα αποκτήσεις αυτά που θέλεις. Η προώθηση των στόχων σου θα σου αποδώσει άμεσα. Επειδή κινδυνεύεις να πέσεις θύμα υπονόμευσης, μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου σε κανέναν.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάπως τα οικονομικά σου θέματα με τον Ερμή από τον 12ο οίκο να σε ευνοεί. Χαλάρωσε και προσπάθησε να αναπαυτείς αρκετά. Σκέψου θετικά και απόλαυσε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σε απογειώσουν αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 15, 16.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις