Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια 26 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 26/07

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Θα εκπλαγείς σήμερα, αλλά κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σου θα σου προσφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια την βοήθεια και τη στήριξή του! Πολλές οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητές σου, αλλά δεν θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένη. Κάτι στην ατμόσφαιρα δεν σε αφήνει να χαρείς την ξεγνοιασιά σου. Η διάθεση σου δεν είναι ιδιαίτερα καλή σήμερα και η συμπεριφορά σου από ελαφρά έως αρκετά κυκλοθυμική. Αυτό δεν βοηθάει καθόλου τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Ταύρος
Πρόσεξε πως θα ζητήσεις ή θα πλασάρεις αυτό που επιδιώκεις να επιτύχεις, γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να εισπράξεις άρνηση από τον συνομιλητή σου. Σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις έχουν πολύ καλύτερη τύχη, έστω και αν χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω, κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου. Συναντήσεις με ανθρώπους που σε ευχαριστούν προβλέπονται προς το βράδυ και εποικοδομητικές συζητήσεις μαζί τους. Βρες κάποια απασχόληση, με την οποία θα βγάλεις όλο τον κρυμμένο δυναμισμό σου.

Δίδυμος
Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου και βγες από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σου. Ανταπόδωσέ του τα αισθήματα… Ερωτεύσου, διασκέδασε και προσπάθησε να χαρείς την κάθε στιγμή εάν είσαι ελεύθερη! Οργάνωσε τα επαγγελματικά σου και μη σπαταλάς το χρόνο σου σε ανούσια πράγματα. Γίνε πιο αισιόδοξη και δέξου τη συμπαράσταση των φίλων σου. Τόλμησε καινούριες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείς με προσοχή και υπομονή.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις