Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια 26 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 26/06

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη σήμερα, η έλλειψη εστίασης, οι καθυστερήσεις και μια κακή οργάνωση της δουλειά σου και των υποχρεώσεων σου θα εμποδίζουν την πρόοδό σου σήμερα. Μην σπαταλάς τις ώρες σου εάν σκοπεύεις να ανανεώσεις απλά κάποιο είδος συμφωνιών με τους συνεργάτες σου. Η συζήτηση δεν θα πρέπει είναι μόνο φιλική και ευγενική, αλλά και παραγωγική! Ταξίδια, αποδράσεις και “επικίνδυνες αποστολές” δεν συνιστώνται κατά το δεύτερο μισό της ημέρας

ΚΡΙΟΣ
Αν και συνήθως ήρεμη και ψύχραιμη, σήμερα κινδυνεύεις να κάνεις μια από εκείνες τις σπάνιες εκρήξεις σου με το τετράγωνο Σελήνης – Άρη! Αντικείμενο της οργής σου ενδεχομένως πρόσωπο της οικογένειας σου ή γείτονας! Κάποια πρόσφατα γεγονότα θα δείξουν σήμερα τον αντίκτυπο που είχαν στην προσωπική σου ζωή. Αποδέξου κάποια πράγματα και μην χάνεις χρόνο και δυνάμεις προσπαθώντας το ακατόρθωτο.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια μέρα κομμένη και ραμμένη στους ρυθμούς σου με τον Ερμή από τον Καρκίνο στον 3ο οίκο! Το πρώτο μισό της το σπαταλάς με σκέψεις και πλάνα που αφορούν στην επαγγελματική σου ζωή. Κάποια στιγμή όμως χαλαρώνεις με πράγματα που σε ευχαριστούν! Τις βραδινές ώρες ένα χόμπι μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις αποστάσεις από τρέχοντα προβλήματα.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις