Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια 26 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 26/05

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 26 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 26 Μαϊου 2019. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Άρη σήμερα. Να προσέχουμε τον τρόπο που εκφράζουμε τις απόψεις μας στον επαγγελματικό μας χώρο, γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθούμε και να δημιουργηθούν από το πουθενά προβλήματα με τους συνεργάτες. Θα διαπιστώσουμε κατά τη διάρκεια της μέρας ότι στην παρούσα επαγγελματική φάση η ομαδική δουλειά θα μας έδινε μια επιπλέον ώθηση. Αξιολογούμε τους συνεργάτες ή συναδέλφους και προωθούμε μια συνεργασία, αν αυτό είναι εφικτό. Κρατώντας χαμηλούς τόνους, οι αλλαγές που περιμένουμε θα έρθουν σύντομα.

ΚΡΙΟΣ
Κύριος στόχος σου θα πρέπει να είναι να περάσει το πρωί χωρίς μεγάλα προβλήματα με την Σελήνη να κινείται στους Ιχθύς. Η μέρα μπορεί να σου επιφυλάσσει μια επαγγελματική αποτυχία, κάποια πρόβλημα υγείας ή μια ξαφνική επιδείνωση των προσωπικών σου σχέσεων. Θα χρειαστεί ηρεμία και γαλήνη για να επιτρέψεις στο σώμα και το μυαλό σου να χαλαρώσει πραγματικά.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 23, 10.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. Το ταραχώδες πρόγραμμα εργασίας σου δύσκολα θα σε σταματήσει από το να σκέφτεσαι τις ιδιωτικές υποθέσεις σου. Υπάρχει χρόνος και τόπος για τα πάντα με το εξάγωνο της Σελήνης! Οι πρωινές ώρες της ημέρας θα ήταν καλύτερο να αξιοποιηθούν μοναχικά.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 22, 12.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις