Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ζώδια 27 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 27 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 27 Απριλίου 2019. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, πολλές οι εναλλαγές κατά τη διάρκεια της μέρας και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για αυτές. Πολλές από τις προγραμματισμένες δραστηριότητές μας σήμερα μπορεί να αναβληθούν λόγω απρόβλεπτων παραγόντων. Ας μην κατηγορούμε τον εαυτό μας για μια ενδεχόμενη αποτυχία και δεν πρέπει να ανησυχούμε για οτιδήποτε δεν εξαρτάται από το χέρι μας και δεν μπορούμε να αποφύγουμε.

ΚΡΙΟΣ
Τίποτα δεν λύνεται από τη μία στιγμή στην άλλη με την Αφροδίτη στον 1ο οίκο σου σε αδυναμία. Επίσης υπάρχουν και καταστάσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν προς το παρόν. Προσπάθησε να αναπτυχθείς στο υπάρχον περιβάλλον. Αν είσαι μόνη, δημιούργησε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είσαι καλά με τον εαυτό σου!
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

ΤΑΥΡΟΣ
Με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα φοβίες από το παρελθόν ξυπνούν άσχημες μνήμες. Αν νιώθεις ότι κάτι δεν σε εκφράζει, επανεξέτασε και αναθεώρησέ το ή απλά περίμενε να δεις που θα σε βγάλει. Μην αφήνεις όμως για κανένα λόγο το παρελθόν να αποτελέσει τροχοπέδη στην μελλοντική σου εξέλιξη!
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17, 16.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις