Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζώδια 27 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 27/07

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 27 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 27 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η μέρα σε ωθεί σε καταναλωτικές δαπάνες! Μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου ή κάποια μικρά δωράκια θα μπορούσαν να είναι στο πρόγραμμα. Απλά μην υπερβάλεις… Η οικογένεια επίσης σε απορροφά σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τα προβλήματα και τις ανάγκες της. Συνειδητοποιείς όμως κάποια στιγμή, ότι μόνο δίνεις στην οικογένεια σου και δεν παίρνεις σχεδόν τίποτε. Φιλοσοφικές συζητήσεις μπορούν να αποσπάσουν μεν την προσοχή σου από την καθημερινότητα, αλλά και να σου δώσουν απαντήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

Ταύρος
Η συλλογική εργασία θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που θα έφερνες από μόνη σου. Ανοίγεται μπροστά σου μια καινούρια πόρτα για τα επαγγελματικά σου! Κατά τα άλλα, ευχάριστη κοινωνική ζωή θα φέρει η σημερινή μέρα. Καθησύχασε τη συναισθηματική σου ανησυχία ή ανασφάλεια με δράση. Μια μικρή απόδραση στη φύση θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, καθώς θα ηρεμήσεις και θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά τις επόμενες κινήσεις σου σε ζητήματα που σας απασχολούν.

Δίδυμος
Θα βρεις τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσεις όλα εκείνα τα προβλήματα που σου δημιουργούν άγχος σε επαγγελματικό επίπεδο. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί όμως από εσένα να μοιραστείς τις σκέψεις και προβληματισμούς με τους γύρω σας! Μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Συναισθηματικά μπορεί να αποκατασταθεί ένα επικοινωνιακό ή ερωτικό ζήτημα που σε ταλαιπώρησε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να έχεις συνείδηση των πράξεων σου. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις