Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζώδια 28 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 28 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 28 Απριλίου 2019. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Δία η μέρα φέρνει εξαιρετικά δώρα σε όλους μας. Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομικά ανάσα. Θα αισθανθούμε πνευματικά αναγεννημένες και οι φοβίες και οι ανησυχίες μας εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Ας απολαύσουμε μια ήρεμη μέρα και ας μην αφήνουμε τα μικρά απρόοπτα που μπορεί να παρουσιαστούν να μας χαλάσουν τη θετική διάθεση.

ΚΡΙΟΣ
Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι προσεκτικές και μετρημένες με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στον 100 οίκο σου. Δεν είναι καλή εποχή να κάνεις αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, ούτε να προχωρήσεις σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις με σκοπό να σου φέρουν γρήγορα ή μεγάλα κέρδη. Συναισθηματικά υπάρχουν κάποιες αρρυθμίες στην σχέση σου που σε προβληματίζουν και σου χαλάνε τη διάθεση.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα θα φέρει συναισθηματικής φύσης εμπλοκές, μιας και έχεις θέσει μη ρεαλιστικούς συναισθηματικούς στόχους και κυνηγάς το ακατόρθωτο με το τετράγωνο του Κρόνου στο ωροσκόπιό σου. Δεν έχεις περιθώρια επιτυχίας και κατά βάθος το ξέρεις. Προσγειώσου λοιπόν εάν θέλεις να ευτυχήσεις, είτε είσαι σε σχέση είτε αδέσμευτη και αναζητάς το ταίρι σου.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 18.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις