Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια 29 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 29/07

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Θα περάσεις τη Δευτέρα σε διαρκή κίνηση! Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσεις ένα μέλος της οικογένειάς σου σε κάτι που έχει ανάγκη ή να αναζητήσεις αντικείμενα που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις επισκευές στο σπίτι σου. Εσωτερικά ωστόσο θα είσαι ήρεμη και χαλαρή όλη αυτήν τη μέρα. Απόφυγε να κάνεις ακριβές αγορές, να ξεκινήσεις ένα νέο επιχειρηματικό έργο ή να οικειοποιηθείς τις ιδέες κάποιου άλλου. Υπάρχει ο κίνδυνος, οι οικονομικές συναλλαγές που θα έχεις σήμερα, να οδηγήσουν σε απώλεια χρημάτων. Μπορείς όμως να απολαύσεις τη ζεστασιά των φιλικών συναντήσεων ή τη γαλήνη μιας ρομαντικής αγκαλιάς.

Ταύρος
Σήμερα μπορεί να λάβεις σημαντικά νέα! Και τα νέα αυτά θα αφορούν πιθανότητα τις οικογενειακές συναλλαγές ή την οικονομική σου κατάσταση γενικά. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της μέρας είναι ότι σήμερα μπορεί να θέσεις τα θεμέλια μιας φιλίας με πρώην εχθρούς. Σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο δεν προβλέπονται σημαντικές για το ζώδιο σου αλλαγές. Η βραδιά υπόσχεται έντονη ρομαντική διάθεση και ανέμελες στιγμές με το ταίρι σου.

Δίδυμος
Σήμερα θα ήταν απαραίτητο να ορθώσεις τις άμυνές σου, ώστε να είσαι προστατευμένη! Αυτό θα σε βοηθήσει σε επιθέσεις από άγνωστους και θα σε προστατέψει από μικρά προβλήματα και απογοητεύσεις. Οι στενοί σου φίλοι ωστόσο θα βρίσκονται στο πλευρό σου, εάν τους το επιτρέψεις. Εκμυστηρέψου τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου και πιθανόν να λάβεις κάποιες καλές συμβουλές. Απόφυγε τους κινδύνους που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, καθώς και τα ρίσκα που κρύβουν οι «ευκαιρίες» που υπόσχονται ένα γρήγορο και μεγάλο κέρδος.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις