Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζώδια 3 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 03/07

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 03 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 03 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Μην υπεραναλύεις τα γεγονότα αλλά και τις πληροφορίες που θα φτάσουν στα αφτιά σου σήμερα, γιατί δεν θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, καθώς αντιλαμβάνεσαι μόνο μερικά ψήγματα από αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα. Στρέψε την προσοχή σου στο να μάθεις καινούρια πράγματα, τόσο για τη δουλειά σου, όσο και για την προσωπική σου βελτίωση, την πνευματική. Πρόσεξε τα έξοδά σου και πάνω από όλα δώσε προσοχή στη διαίσθησή σου κατά τη διάρκεια της μέρας, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία να σου επιβάλει τον περιορισμό.

ΤΑΥΡΟΣ
Δέχεσαι έναν ηλεκτρονικό πόλεμο σήμερα και όλα είναι εναντίον σου, από το αυτοκίνητο σου, το τηλέφωνο, τον υπολογιστή ακόμη και τον εκτυπωτή σου. Τα νεύρα σου θα είναι πάνω από το κεφάλι σου, κάτι που θα σε οδηγήσει με ασφάλεια σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, παρόλο που θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν ή να κατευνάσουν τα νεύρα σου με το τετράγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου να σε πιέζει αρκετά. Το απόγευμα, όταν πια θα έχεις αφήσει πίσω σου τα προβλήματα με τη σύγχρονη τεχνολογία, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ξαναχτίσεις τις γέφυρες που γκρέμισες το πρώτο μισό της μέρας. Χαλάρωσε με ψώνια, εάν σε παίρνει οικονομικά, ή προγραμμάτισε τις διακοπές σου ή μια μικρή απόδραση.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Άκουσε τη διαίσθηση σου σήμερα, ειδικά εάν πρόκειται για ζητήματα συναισθηματικής φύσης! Στον οικονομικό τομέα προγραμμάτισε με προσοχή τα έξοδά σου και λάβε σαν βάση το χειρότερο δυνατό σενάριο, ώστε να έχεις μια ασφάλεια για κάθε ενδεχόμενο. Μην ενθουσιάζεσαι με πράγματα που σου φαίνονται πολύ καλά για να είναι πραγματικά, γιατί όντως, θα είναι παραπλανητικά. Μην κοινοποιείς επίσης τα σχέδιά σου σε συναδέλφους που δεν είστε σίγουροι για την αξιοπιστία και τη φιλική τους στάση απέναντί σου.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις