Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια 30 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 30/06

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα και τον 4ο οίκο, η μεγαλοψυχία, ο ενθουσιασμός,η οργάνωση, το σπίτι, η οικογενειακή ζωή και οι γονείς προέχουν. Σήμερα θα είμαστε πιο ευαίσθητοι αναφορικά με ότι λαμβάνουν χώρα στο σπίτι και την οικογένειά μας, καθώς και για τυχόν επιπλοκές στο πλαίσιο στενών επαφών μας.  Θα πρέπει να πάρουμε τα παράπονα των δικών μας ανθρώπων πιο σοβαρά! Πιθανότατα έχουν σοβαρούς λόγους διαμαρτυρίας! Δεν έχει σημασία πόσο πολύ θέλουμε να βυθιστούμε στην περιπέτεια και τον ρομαντικό ενθουσιασμό, θα πρέπει να θυμόμαστε τις πολλές ευθύνες που φέρουμε!

ΚΡΙΟΣ
Είναι δύσκολο να σε ανταγωνιστούν στην ταχύτητα, την επιδεξιότητα ή την εξυπνάδα! Με ευκολία μπορείς να παρακάμψεις εμπόδια και να προχωρήσεις στο δρόμο που χάραξες με το εξάγωνο του Ουρανού να σε ευνοεί. Καλύτερα όμως να κρατήσεις τις απόψεις σου ή τα μελλοντικά σου σχέδια για τον εαυτό σου σήμερα, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείς χωρίς λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο που ενδιαφέροντος, καθώς οι γύρω σου θα απολαμβάνουν τις έξυπνες και πνευματώδεις συζητήσεις μαζί σου με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Απόφυγε ωστόσο κάθε περιττή δαπάνη σήμερα, όπως και κάθε καινούριο ξεκίνημα. Δεν είναι από τις μέρες που ευνοούν την επέκταση. Περιορίσου στα γνωστά.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις