Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ζώδια 5 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 05/06

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 05 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 05 Ιουνίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; To εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού υπόσχεται σήμερα αλλαγές και θα αισθανθούμε απόλυτα ευχαριστημένοι με τη δουλειά μας. Θεωρούμε ότι είμαστε πιστοί στις στοχεύσεις μας και συνεπείς και τίμιοι απέναντι στους συνεργάτες ή συναδέλφους. Όμως, όσο κι αν προσπαθούμε να είμαστε παντού καλοί και να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εάν δεν καταφέρουμε να ισορροπήσουμε μέσα μας και να είμαστε εμείς καλά, τίποτε το θεαματικό δεν μπορεί να γίνει.

ΚΡΙΟΣ
Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σε κουράζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάς τα νεύρα σου στον σύντροφό σου. Η αντίθεση του Άρη δημιουργεί εντάσεις. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σου, αν γίνεις προκλητική, σε όποιον τομέα της ζωής σου αφήσεις να ξεσπάσουν! Με ηρεμία μπορεί να λυθεί κάθε ζήτημα. Χαλάρωσε και μην επιβαρύνεις περισσότερο την κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα νιώσεις πιεσμένη λόγω κάποιων εμποδίων ή καθυστερήσεων που παρουσιάζουν οι δουλειές σου με τον Δία σε ανάδρομη πορεία. Κάποιοι ίσως αργήσουν να εκτιμήσουν το έργο σου. Η υπομονή όμως πάντα ανταμείβεται! Τα άστρα είναι πολύ θετικά απέναντί σου και το πεπρωμένο σε περιμένει. Θα έχεις ευχάριστες αλλαγές πολύ σύντομα στα επαγγελματικά σου. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σου!

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις