Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια 7 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο το κλειδί για σήμερα είναι η συμφιλίωση. Αν υπήρχε κάποιο προβληματάκι στη σχέση σου, σήμερα μπορεί να ξεπερασθεί μέσα από την αλληλοκατανόηση και τη συμφιλιωτική σου διάθεση. Πολύ πιθανό να βοηθήσουν σε αυτό και κάποιοι φίλοι ή αυτό να γίνει μέσα σε ένα ευρύτερο φιλικό κύκλο. Το σημαντικότερο πράγμα σήμερα είναι ότι μπορείς να διαγνώσεις τα πραγματικά αισθήματα των άλλων απέναντί σου και να έχεις έτσι κι εσύ την αρμόζουσα συμπεριφορά. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

ΚΡΙΟΣ
Ευνοϊκή μέρα η σημερινή με τη Σελήνη στον Ταύρο. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα τελειώσουν, ενώ οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδά σου. Η σκληρή δουλειά σου προκαλεί έντονο άγχος και εσωστρέφεια. Ξέχασε την καθημερινότητα και δώσε προσοχή στη διατροφή σου. Μια νέα γνωριμία έρχεται!
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 25, 6.

ΤΑΥΡΟΣ
Περιβάλλεσαι από αγάπη και στοργή και δεν απέχεις πολύ από το να αισθανθείς ότι είσαι ευτυχισμένη με τη θετική όψη του Δία. Κάποιες αναφορές στο παρελθόν ή αναμνήσεις από το παρελθόν σου μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση και να σου αποσπάσουν την προσοχή από τη δύσκολη τρέχουσα πραγματικότητα. Διαφύλαξε αυτό το πολύτιμο συναίσθημα για τις κάπως πιο δύσκολες μέρες της ζωής.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 24, 8.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις