Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ζώδια 7 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 07/07

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 07 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 07 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα μπορείς επιτέλους να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη μέρα σου! Εάν έχεις προγραμματίσει διάφορες δράσεις, ίσως να σκεφτείς να τις αναβάλεις για να γευτείς επιτέλους την απόλυτη ηρεμία της μέρας αυτής. Συνιστάται να αποφύγεις επιδιορθώσεις, κατασκευές και κάθε τι που απαιτεί έντονη προσπάθεια, καθώς και διαπραγματεύσεις κάθε είδους, καθώς ο Ερμής γυρίζει σήμερα το βράδυ ανάδρομος και δεν θα σου βγει τίποτε όπως το θέλεις. Αφιέρωσε χρόνο στην ψυχική και σωματική ξεκούραση και ανασυγκρότησή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην περιμένεις σήμερα να ξεχωρίσεις μέσα στα πλήθη. Η “εξαφάνιση” σου αυτή θα είναι ηθελημένη. Θα φανείς όμως τυχερή σε μια ενδεχόμενη εκδρομή! Είναι η ιδανική μέρα να ανακαλύψεις μια νέα δραστηριότητα για τον ελεύθερο χρόνο σου ή θα σου έρθει μια ιδέα για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Εάν παρόλα αυτά δεν έχεις διάθεση να εγκαταλείψεις το σπίτι σου, αφιέρωσε το χρόνο σου, διευρύνοντας τους ορίζοντές σου μέσα από πληροφορίες που μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο ή σε κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο. Με τη σελήνη στην Παρθένο, το βραδάκι ωστόσο ετοιμάσου για απρόσκλητους επισκέπτες….

ΔΙΔΥΜΟΣ
Θα περάσεις τη μέρα σου μέσα στην απάθεια και την απραγία σήμερα, μέχρις του σημείου να εκνευριστείς με τον εαυτό σου, αλλά δεν θα μπορέσεις να αποτινάξεις τη μιζέρια από επάνω σου. Εάν έχεις προγραμματίσει δράσεις που απαιτούν έντονη ενέργεια για σήμερα, θα φας τη μισή σου μέρα, προσπαθώντας να μαζέψεις το κουράγιο σου και να σηκωθείς από τον καναπέ. Και σα να μην φτάνει αυτό, το βραδάκι ενδεχομένως να σου έρθουν απρόσκλητες επισκέψεις. Αν έχεις ξεκινήσει πρόσφατα μια ρομαντική σχέση, ίσως θα ήταν σκόπιμο να σκεφτείς σοβαρά, εάν αξίζει τον κόπο η διατήρησή της.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις