Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια 8 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 08/07

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 08 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 08 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα και τον έλεγχο των συναισθημάτων σου, ειδικά εάν εργάζεσαι υπό τις διαταγές ενός δεσποτικού ατόμου, γιατί μια έκρηξη θυμού από την πλευρά σου μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ανεπιθύμητες καταστάσεις. Κατά τα άλλα, όλα αναμένονται να κυμανθούν σε φυσιολογικά πλαίσια. Εάν είσαι αδέσμευτη, πρόσεξε την εμμονή σου και την πίεση που μπορεί να ασκήσεις σε ένα άτομο που σου αρέσει, γιατί θα το βάλει στα πόδια. Εάν είσαι δεσμευμένη, θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σου για τα συναισθήματά σου, και σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ
Σκέψου πολύ προσεκτικά και ανάλυσε κάθε πιθανό σενάριο, σχετικά με τις αλλαγές που προτίθεσαι να κάνεις! Ειδικά όλες εκείνες τις αλλαγές που δεν μπορούν να αναιρεθούν εύκολα! Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα πρέπει να κάνεις καμία αλλαγή στη ζωή σου από τον φόβο της κακής επιλογής ή της αποτυχίας. Ενέργησε απλά με προσοχή και περίσκεψη! Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα στη ζωή σου, και καλό θα ήταν να ξεφορτωθείς ό,τι σου είναι βάρος, για να μπορέσεις να δημιουργήσεις χώρο για το καινούριο. Η μέρα έχει επίσης κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η μέρα σου, τουλάχιστον στο πρώτο της μισό, δεν αναμένεται να παρουσιάσει κάτι αξιοπρόσεκτο. Μετά το μεσημέρι θα αισθανθείς κάποια συναισθηματική κόπωση, που θα πυροδοτηθεί από κάποιο γεγονός ή μια ανάμνηση. Απαλλάξου από τα έντονα αυτά συναισθήματα το γρηγορότερο δυνατόν και απασχολήσου με πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη και που σε βοηθούν να ξεχαστείς. Να έχεις όμως κατά νου ότι η μέρα δεν είναι κατάλληλη για πολύωρη οδήγηση ή δράσεις που θα σε εξαντλήσουν σωματικά!

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις