Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ζώδια εβδομάδας: Οι προβλέψεις για 17-23 Σεπτεμβρίου 2018

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα; Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια για την εβδομάδα 17-23 Σεπτεμβρίου 2018. Αυτήν την εβδομάδα θα διαπιστώσετε ότι έχετε αρκετή ενέργεια για την υλοποίηση σχεδίων και υποχρεώσεων στην εργασία σας, αλλά, δυστυχώς, η ενέργειά σας δεν λειτουργεί πολύ ομαλά. Υπάρχουν δυσλειτουργίες που πρέπει να επιλυθούν πριν επιχειρήσετε ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός. Με τον Άρη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό την Τρίτη, οι παρορμητικές αποφάσεις γίνονται όλο και πιο δελεαστικές. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα σεξουαλική σχέση ή να αντιδράσετε με θυμό και αργότερα να το μετανιώσετε. Σε κάθε κατάσταση που σας προκαλεί άγχος, πρέπει να αντιδράσετε με ηρεμία και νηφαλιότητα. Ευτυχώς ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού την Παρασκευή και μέχρι τις 9 Οκτωβρίου θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αγαπημένο σας με τρόπο που θα σας φέρει πιο κοντά.

Τι λένε τα άστρα για όλα τα ζώδια – ΚΡΙΟΣ

Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να πιστεύετε στον εαυτό σας. Αυτή είναι μια πολύ τυχερή συγκυρία για να υποβάλετε αίτηση για μια νέα δουλειά ή να ζητήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε στην τρέχουσα εργασία σας. Ένα μέρος αυτής της περιόδου θα μπορούσε να είναι αγχωτικό, καθώς οι ενέργειες μεγαλύτερων εταιρικών δυνάμεων θα μπορούσαν να σημαίνουν ανεπιθύμητες αλλαγές. Το μυστικό είναι να είστε γενναίοι ακόμα και αν αισθάνεστε φοβισμένοι. Αυτές οι μέρες είναι θετικές για την κατάρτιση ή τη διδασκαλία για τη βελτίωση των δεξιοτήτων σας. Αυτή είναι επίσης μια θετική συγκυρία για την αναβάθμιση κάθε τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε τακτικά. Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε μια ισχυρή παρουσία στο χώρο εργασίας σας με την εμφάνιση, τη συμπεριφορά σας και τον τρόπο ομιλίας. Κοιτάξτε στο σπίτι σας για ιδέες που εξοικονομούν χρήματα ή τρόπους για να κερδίσετε επιπλέον εισόδημα. Μια δουλειά στο σπίτι δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια στο tlife.gr

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι η ιδανική εβδομάδα για ανταλλαγή ιδεών. Μείνετε επικεντρωμένοι σε όσα κρίνετε σημαντικότερα. Τα γεγονότα ενδέχεται να επιφέρουν μια επιβράδυνση που απαιτεί επιπλέον υπομονή. Ίσως χρειαστεί να μιλήσετε με έναν δύσκολο υπάλληλο για τη συμπεριφορά του. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι αν είστε αυτάρκεις και αν αισθάνεστε το σεβασμό των άλλων. Είναι δυνατό να αισθανθείτε ότι κάποιος ή κάτι σας ωθεί να αναλάβετε δράση πριν προετοιμαστείτε. Η ενέργεια που λαμβάνετε από το Σύμπαν επηρεάζει κυρίως την επαγγελματική σας ζωή αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να θέλετε να συνεργαστείτε με κάποιον που δεν γνωρίζετε πολύ καλά για να ολοκληρώσετε μια δουλειά. Μην βιαστείτε, η δουλειά σας θα γίνει καλύτερα αν προχωράτε αργά και σταθερά. Καταστρώστε τη στρατηγική σας με σύνεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές είναι γεμάτες μέρες. Ίσως χρειαστείτε βοήθεια για να απαντήσετε σε ερωτήσεις και να βρείτε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται από εσάς. Αυτή η περίοδος ενθαρρύνει τις καλές σχέσεις εργασίας. Κάνετε ό, τι μπορείτε για να εντοπίσετε τις ανάγκες των πελατών. Θα μπορούσατε να ανησυχείτε ιδιαίτερα για τη βελτίωση του μισθού σας. Φυσικά νιώθετε καλύτερα όταν κερδίζετε χρήματα. Δεν πρέπει να τα βάζετε με τον εαυτό σας εάν τα έσοδά σας είναι περιορισμένα. Να είστε αισιόδοξοι και γενναιόδωροι σε συναδέλφους. Οι πτυχές αυτής της εβδομάδας θα μπορούσαν να καταστρέψουν τις προσπάθειές σας στην επικοινωνία. Οι πιθανότητες να μην παρουσιάσετε σωστά τις ιδέες σας είναι πολλές, οπότε μην αφήνετε το στόμα σας να τρέχει χωρίς να σκέφτεστε πρώτα. Ο τρόπος με τον οποίο κερδίζετε χρήματα αλλάζει. Πηγαίνετε με τη ροή των πραγμάτων για καλύτερα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι πιθανό να είναι μια πολυάσχολη περίοδος. Μπορεί να αναγκαστείτε να τρέχετε για ασήμαντα πράγματα και να αποσπαστεί η προσοχή σας από σημαντικές υποχρεώσεις. Αυτές είναι καλές μέρες για τη δημιουργία μιας ομάδας στην εργασία σας. Οτιδήποτε σας επιτρέπει να αισθάνεστε έξυπνοι ή υποστηρίζει περισσότερη εκπαίδευση, κατάρτιση ή τεχνολογία θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Μην προσπαθήσετε να χειριστείτε τους άλλους με σύντομες κουβέντες. Μπορεί να υπάρχει σύγκρουση μεταξύ εταιρικών στόχων και προσωπικών σας συμφερόντων. Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη με συγκρούσεις ισχυρών ενεργειών στον ουρανό. Απομακρύνετε όσους δεν παίζουν υποστηρικτικό ρόλο στη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από άλλους. Πρέπει να ξεχωρίσετε τώρα.

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις