Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 ως 7 Απριλίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 ως 7 Απριλίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

Μια δύσκολη εβδομάδα μόλις τελείωσε; Πως θα είναι η καινούρια; Θα είναι καλύτερη ή θα συνεχίσουμε να ταλαιπωρούμαστε; Τι προβλέπει το ζώδιό σου;

Μια δύσκολη εβδομάδα μόλις τελείωσε; Πως θα είναι η καινούρια; Θα είναι καλύτερη ή θα συνεχίσουμε να ταλαιπωρούμαστε; Τι προβλέπει το ζώδιό σου;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα συμβαίνουν αναπόφευκτες αλλαγές, που αν τις εκμεταλλευτείς θα είναι προς το καλύτερο. Ισορρόπησε τις υποχρεώσεις σου ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα για να αποφύγεις τη σύγχυση και τυχόν προβλήματα. Μην είσαι βιαστική σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών και μέχρι την Τετάρτη απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Το Σαββατοκύριακο πρόσεξε την τάση σου για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, τόσο στη δουλειά όσο και στη σχέση σου. Αν είσαι ήρεμη θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου και να μιλήσετε για το μέλλον σας.

Αισθηματικές
Η ερωτική σου ζωή δείχνει να βελτιώνεται. Αν είσαι μόνη οι συνθήκες ευνοούν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, οπότε μην κλείνεσαι σπίτι. Γενικά μπορείς να καταφέρεις να υλοποιήσεις τις αποφάσεις που έχεις πάρει εδώ και καιρό αδιαφορώντας αν θα δυσαρεστήσουν κάποιους μέσα από το στενό σου κύκλο. Οι δεσμευμένοι, έχετε στο πλευρό σας την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείτε να ανανεώσετε τον έρωτα σας και το κλίμα στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια αυτήν την εβδομάδα, αλλά δεν θα είναι τόσο σοβαρά για να σε απογοητεύσουν. Απόφυγε τις εντάσεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις, γιατί θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Όσο οι επιθυμίες και οι στόχοι σου γίνονται περίπλοκοι τόσο μεγαλύτερη προσπάθεια θα χρειάζεται να καταβάλεις για να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κοντρολάρεις τον εκρηκτικό σου χαρακτήρα και να μην πεις πράγματα που δεν πρέπει. Προσοχή να μην παρασυρθείς από άτομα που δεν θέλουν το καλό σου και παρουσιάζουν τις καταστάσεις όπως τους συμφέρει. Γενικά να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοικτά. Από την Πέμπτη και μετά κάποια από τα σχέδιά σου έχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθούν και η ψυχολογία σου θα ανέβει. Η ενεργητικότητά σου τώρα θα είναι αυξημένη και θα επανεξετάσεις με πιο καθαρό μυαλό τις αποφάσεις που έχεις πάρει μέχρι τώρα, σε σημαντικά ζητήματα της ζωής σου.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος προσπάθησε να διοχετεύσεις το πάθος που αισθάνεσαι μέσα στη σχέση σου και όχι σε καινούργιες γνωριμίες που θα φέρει στο δρόμο σου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, γιατί μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Αν παραμένεις ελεύθερη, μία σχέση από το παρελθόν που σε είχε απογοητεύσει, να περιμένεις να ξανακάνει την εμφάνισή της με καλύτερες όμως προοπτικές. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε όσο μπορείς παρεξηγήσεις και εντάσεις με τους συνεργάτες σου, γιατί θα επικρατήσει μία διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου σε στιγμές αδυναμίας, αφού η τακτική της υπομονής θα αποδειχτεί σωτήρια για τα συμφέροντά σου. Στα οικονομικά ρύθμισε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σου για να μην αναγκαστείς να οδηγηθείς σε δανεισμό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε