Δευτέρα, 20 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 ως 16 Ιουνίου. Τι δείχνουν τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 ως 16 Ιουνίου. Τι δείχνουν τα άστρα;

Σε προβληματίζουν τα προσωπικά ή τα επαγγελματικά; Εδώ θα βρεις τις τάσεις του ουρανού και του ζωδίου σου αυτήν την εβδομάδα.

Σε προβληματίζουν τα προσωπικά ή τα επαγγελματικά; Εδώ θα βρεις τις τάσεις του ουρανού και του ζωδίου σου για αυτήν την εβδομάδα. Για να δούμε… Θα παίξει κάτι καλό; 
Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τον ωροσκόπο σου. 

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε προετοιμάζει ψυχολογικά και σε προειδοποιεί για τις άμεσες εξελίξεις στα τρέχοντα συμφέροντά σου. Ο Άρης, που εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους, συνεχίζει να δοκιμάζει άλλοτε τις σχέσεις σου και άλλοτε τις εργασιακές εξελίξεις. Ο ρυθμός της καθημερινότητάς σου μπορεί να επιταχυνθεί περισσότερο στα μέσα της εβδομάδας. Στο ξεκίνημα τις εβδομάδας καλείσαι να είσαι ψύχραιμη και να αποφύγεις σχόλια και επικρίσεις. Τα γεγονότα των ημερών αυτών είναι πιο ενθαρρυντικά, προκειμένου να πάρεις πρωτοβουλίες εκ του ασφαλούς. Η ερωτική σου ζωή συνεχίζει να βρίσκεται σε μεταβατική φάση και εσύ πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου την ώρα της κρίσης των άλλων, αποφεύγοντας να θίξεις κακώς κείμενα. Οικονομικά, δεν αλλάζει τίποτε αισθητά, ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος να αυξηθούν τα έξοδά σου.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένη, μια κουβέντα με το σύντροφό σου θα βγάλει πολύ ευχάριστα συναισθήματα στην επιφάνεια για αυτό καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται συχνότερα μεταξύ σας. Όσο για σένα που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει πρόσφατα μία νέα γνωριμία, ένα ενδιαφέρον τηλεφώνημα αναμένεται αυτήν την εβδομάδα να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σου ζωής.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αποδέξου ό,τι δεν μπορεί να αλλάξει όπως και ό,τι τελειώνει. Δώσε το καλό παράδειγμα στους συνεργάτες σου και προσαρμόσου εύκολα στις μεταβολές και στους νέους κανόνες που θα σου επιβάλλουν αυτές τις μέρες οι ανώτεροί σου. Ακόμη κι αν στεναχωρηθείς με την απόλυση κάποιου συναδέλφου σου καλό θα είναι να μην εκφράσεις άποψη, αλλά να μείνεις συγκεντρωμένη στη δική σου δουλειά και στις ευθύνες σου.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε