Δευτέρα, 20 Μαΐ
25oC Αθήνα

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 ως 18 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 ως 18 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα;

Στην καρδιά του Αυγούστου τι προβλέπουν τα ζώδια; Θα γίνει κάτι θετικό στα ερωτικά και στα επαγγελματικά τώρα που η διάθεσή μας έχει αλλάξει;

Στην καρδιά του Αυγούστου τι προβλέπουν τα ζώδια; Θα γίνει κάτι θετικό στα ερωτικά και στα επαγγελματικά τώρα που η διάθεση έχει αλλάξει; 

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Ξεκινά μια εβδομάδα εγρήγορσης και αφύπνισης για εσένα. Θα έχεις έντονη τη διάθεση, αλλά και οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις αρχίζουν να δρομολογούνται επιτέλους, ύστερα από τις μεγάλες και επίπονες προσπάθειες των τελευταίων εβδομάδων. Προσοχή πρέπει να επιδείξεις μόνο στα χρονοδιαγράμματα που βάζεις. Δεν θα πρέπει να είναι σφιχτά χρονικά, γιατί θα απαιτηθεί ακόμη λίγος καιρός για την πλήρη ολοκλήρωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η αμεσότητα στην δράση δεν είναι πάντα και ο ενδεδειγμένος τρόπος για όλους για αυτό προσπάθησε να βρεις τους ιδανικούς τρόπους για να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Μην αδιαφορήσεις αν βλέπεις ότι δεν εκδηλώνεται απέναντι σου και δώσε του τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να το κάνει. Η είσοδος της Αφροδίτης από την Παρασκευή και μετά στο ζώδιο του Ζυγού, είναι βέβαιο ότι θα σας φέρει πιο κοντά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να δείξεις αυξημένη αυτοσυγκράτηση, σύνεση και ηρεμία, καθώς ενώ οι οιωνοί είναι θετικοί προκειμένου να καταφέρεις να ανελιχθείς, από την άλλη θα υπάρξει έντονη ζήλια και ανταγωνισμός, που μπορεί να σε οδηγήσει σε ακραίες εκδηλώσεις. Η εγκράτεια και η λιτότητα θα πρέπει να χαρακτηρίζουν τις δαπάνες σου, όπως και η αποφυγή περιττών εξόδων. Η συγκεκριμένη εβδομάδα δεν ευνοεί καθόλου οικονομικά και επαγγελματικά ανοίγματα. Βελτίωση της κατάστασης θα γίνει αισθητή από την ερχόμενη εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετά ευνοϊκή στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου θα είναι αυτή εβδομάδα για εσένα. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ζυγού από την Παρασκευή και είναι μια καλή ευκαιρία για εσένα να ανοιχτείς επαγγελματικά και οικονομικά, να κάνεις χρήσιμες επαφές με συνεργάτες που πολύ πιθανό να σου χρειαστούν στην πορεία, και γιατί όχι, να επενδύσεις ένα μικρό ποσό σε τυχερά παιχνίδια, μιας και οι οιωνοί είναι πολύ θετικοί για απρόσμενα κέρδη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η νέα θέση της Αφροδίτης εμπλουτίζει αυτές τις μέρες με ένα διάχυτο ρομαντισμό και τρυφερότητα για εσένα. Αρκετοί από εσάς θα επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει με εξασφαλισμένη επιτυχία. Ιδιαίτερα οι αδέσμευτοι, θα έχετε τις ευκαιρίες σας, για συναντήσεις με αξιόλογα άτομα. Συγκεντρωθείτε και βαδίστε με αργά και σταθερά βήματα, ώστε να μπορέσετε να τα προσεγγίσετε με την ανάλογη επιτυχία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η πρόοδος δεν είναι ακατόρθωτη, όπως και οι θετικές εξελίξεις. Θα πρέπει όμως η αποφασιστικότητα και η κινητικότητα να αποτελέσουν τους βασικούς άξονες της στρατηγικής σου. Οι στόχοι σου είναι εφικτοί, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και τις δυνάμεις, που αναμφισβήτητα έχεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να είσαι αυστηρά εγκρατής!

Διάβασε όλες τις προβλέψεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε