Δευτέρα, 3 Ιουν.
24oC Αθήνα

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 ως 19 Ιανουαρίου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 ως 19 Ιανουαρίου. Τι λένε τα άστρα;

Tι προβλέπει το ζώδιο σου για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε; Τι να περιμένεις στα επαγγελματικά και σε τι να… ποντάρεις στα ερωτικά;

Tι προβλέπει το ζώδιο σου για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε; Τι να περιμένεις στα επαγγελματικά και σε τι να… ποντάρεις στα ερωτικά;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη από περιπτώσεις που θα πρέπει να επιδείξεις τη δέουσα προσοχή και ελαστικότητα σε ενδεχόμενες προκλήσεις από συναδέλφους και συνεργάτες μέχρι και τον σύντροφό σου. Σε αυτήν βέβαια την τεταμένη ατμόσφαιρα θα συμβάλλεις κι εσύ, αφού πολλές φορές ο ήπιος χαρακτήρας σου δεν αποκλείεται να αλλάξει και να πάρει πιο οξεία και εριστική μορφή. Οι περιπτώσεις κατά τις οποίες κάποιος προϊστάμενος είτε κάποιο άτομο με θέση ισχύος δεν θα συμφωνεί με τις επιλογές σου είναι πολύ πιθανές και μάλλον οι δυνατότητες να αντιστρέψεις το κλίμα θα είναι περιορισμένες.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή θα είναι ευνοϊκή για σένα καθώς δημιουργεί ένα κλίμα θαλπωρής και ζεστασιάς στους συναισθηματικούς σου δεσμούς. Στη σχέση σου θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις την επικοινωνία και να επαναφέρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Έκφρασε τα βαθύτερα συναισθήματά σου και είναι βέβαιο πως θα λάβεις στοργή και τρυφερότητα περισσότερη από ό,τι φαντάζεσαι. Όσο για σένα που αναζητάς το άλλο σου μισό, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να δεσμευτείς και οι γνωριμίες που θα κάνεις θα περιέχουν όλες αυτές τις προϋποθέσεις που θέλεις. Καλή αρχή!

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό οργανώνει για σένα μια σειρά από ευκαιρίες με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Θα συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις, αλλά αν αποφύγεις προστριβές και διαπληκτισμούς, δεν θα έχεις αρνητικές εξελίξεις. Στην εργασία σου θα κάνεις κάποιες αναγκαστικές αλλαγές. Θα πρέπει μόνο να είσαι προσεκτική και να μην αναλάβεις καινούριες ευθύνες και υποχρεώσεις Οι δυσκολίες και οι αναποδιές δεν θα λείψουν, αλλά με την βοήθεια του κυβερνήτη σου Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, είναι σίγουρ ότι θα καταφέρεις να βγεις ασπροπρόσωπη. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου με αποτέλεσμα να το ρίξεις και λίγο έξω. Έχε το νου σου να μην το… παραρίξεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Το μεγαλύτερο διάστημα της εβδομάδας θα κυριαρχεί η διάθεσή σου να απομακρυνθείς από τις προσωπικές σου εμπειρίες και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στους άλλους. Η διάθεσή σου να έρθεις σε αρμονικότερη επαφή με συνεργάτες, συναδέλφους ή και τον σύντροφό σου, με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 16 στον Καρκίνο, θα είναι τώρα πιο έντονη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να συναντήσεις αντιστάσεις στην έκφραση αυτής της διάθεσης, είτε εκούσια είτε ακούσια. Το Σαββατοκύριακο η κριτική δεν θα λείψει για τα ενδιαφέροντά σου ή και για τις προηγούμενες επιλογές σου, όπως και η δυσκολία στο να επικοινωνήσεις με αυτούς που θέλεις και να τους εντάξεις στην ατμόσφαιρα που θέλεις να δημιουργήσεις. Καλό θα είναι να κινηθείς όπως οι άλλοι σου προστάζουν για να περάσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές. Προσοχή όμως στους μικροεγωισμούς που θα προκύψουν με το ταίρι σου. Κράτησε τους τόνους χαμηλούς και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα από το πουθενά. Αν είσαι single, θα κάνεις γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου κύκλο που θα σε ενθουσιάσουν. Όμως, και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα εμφανιστεί ξαφνικά ένα πρόσωπο που θα σε αναστατώσει και θα ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Επαγγελματικές
Η σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες σου, αλλά και οι έντονες κοινωνικές συναναστροφές θα ευνοήσουν τον οικονομικό σου τομέα την εβδομάδα αυτή, με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο. Στα εργασιακά σου, θα πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και μετά να παρακινήσεις τους συνεργάτες σου να γίνουν πιο παραγωγικοί και να σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, αφού θα πετύχεις τις ριζικές αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα νιώσεις ηθική ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ρισκάρεις σε επενδύσεις και καινούρια ανοίγματα, γιατί δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που προσδοκάς.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε