Δευτέρα, 20 Μαΐ
25oC Αθήνα

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19 μέχρι 25 Αυγούστου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19 μέχρι 25 Αυγούστου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

Τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα της εβδομάδας; Διάβασε το ζώδιό σου και μην ξεχάσεις να συμβουλευτείς και τον ωροσκόπο σου.

Τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα της εβδομάδας; Διάβασε το ζώδιό σου και μην ξεχάσεις να συμβουλευτείς και τον ωροσκόπο σου.

 

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως δύσκολη για το ζώδιό σου, ενώ η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στον Υδροχόο μπορεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά ή ψυχολογικά. Σου ανοίγει, ωστόσο, το δρόμο προκειμένου να απεγκλωβιστείς από μία δύσκολη θέση στην οποία είχες βρεθεί πρόσφατα. Οι μέρες που ακολουθούν θέλουν θάρρος και προγραμματισμό. Άλλωστε, ο κυβερνήτης σου Άρης για τελευταίες μέρες στον Καρκίνο σε βοηθά να υπερασπιστείς τις ιδέες σου. Μην επαναπαύεσαι στην έμπνευση και στις ευκολίες σου. Απόφυγε αντιθέσεις με το περιβάλλον και υπερασπίσου περισσότερο μια ερωτική σου σχέση. Ψάξε τι πρέπει να κρατήσεις και τι πρέπει να απορρίψεις.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά. Θα ζήσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου και θα μπορέσεις τώρα να του πεις όλα όσα αισθάνεσαι για τη σχέση σας. Εσύ που κοιμάσαι μόνη σου τα βράδια, θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ίσως καταφέρεις μέσα στο πλήθος να βρεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να είσαι πολύ παρατηρητική και λίγο πιο καχύποπτη. Κάποιο κρυφό χαρτί θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν εναντίον σου κάποια άτομα που σε βλέπουν ανταγωνιστικά. Στα οικονομικά, η τσέπη σου φαίνεται να γεμίζει οπότε απαλλάσσεσαι από ένα άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ
Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τη νέα θέση της στο ζώδιο του Ζυγού σε προκαλεί να συνεργαστείς. Από την άλλη, η εβδομάδα αυτή παραμένει μεταβατική και προκαλεί ένα καινούργιο ρεύμα αλλαγών σε προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Παράλληλα, τονίζει περισσότερο τις υπάρχουσες οικονομικές υποχρεώσεις ενώ η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 21 του μήνα στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να σε αφήσει οικονομικά εντελώς εκτεθειμένη. Θα πρέπει να υπερασπιστείς τα επαγγελματικά σου, την υλοποίηση ενός σχεδίου και μια προσωπική σου σχέση και να μην επηρεαστείς από το κλίμα που θα επικρατήσει γύρω σου.

Αισθηματικές
Σοβαρές σκέψεις κάνεις γύρω από τα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις κάνεις ένα είδος έρευνας γύρω από την εντιμότητα του συντρόφου σου. Αν διατηρείς παράνομη σχέση, να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποκάλυψης. Αν είσαι μόνη, κοίτα λίγο πιο προσεκτικά στο φιλικό σου περιβάλλον γιατί σίγουρα εκεί κρύβεται κάποιο άτομο που σε βλέπει μάλλον ερωτικά…

Επαγγελματικές
Καινούργιες προτάσεις και νέα πράγματα έρχονται στα επαγγελματικά σου. Άδραξε τις ευκαιρίες και προσπάθησε να είσαι περισσότερο ερευνητική γύρω από το αντικείμενο σου. Κάπως βελτιωμένα φαίνονται τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα, ωστόσο καλύτερα να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα άφησε στην άκρη τον εκνευρισμό και άλλαξε τον άνεμο προς την κατεύθυνση που εσύ θέλεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Υδροχόο σε εμποδίζει να φτάσεις σε κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες ή να τύχεις οικονομικής βοήθειας που τόσο χρειάζεσαι αυτήν την εποχή. Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στην Παρθένο, από τις 24 του μήνα και μετά, σε βοηθήσει σε μία ανασυγκρότηση των επαγγελματικών σου και θα σου δώσει τα μέσα να αξιοποιήσεις μια καινούργια πρόταση συνεργασίας. Προνόησε για δυσκολίες στα οικονομικά σου ή για καθυστερήσεις. Αιφνίδιες κοινωνικές υποχρεώσεις είναι πιθανό να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη η Αφροδίτη στο Ζυγό ευνοεί τον αισθηματικό σου τομέα και τα ερωτικά σου ζητήματα αλλάζουν πορεία. Αυτό από τη μια θα σε τρομάξει, από την άλλη όμως θα σε ικανοποιήσει. Θα αισθάνεσαι σίγουρη πια για αυτό που θέλεις από το ταίρι σου. Το πάθος και η έλξη θα κυριαρχήσουν τώρα μεταξύ σας για αυτό παραμέρισε λίγο την ανάγκη σου για φλερτ. Αν όμως παραμένεις μόνη, να θυμάσαι πως ο έρωτας κρύβεται κάπου έξω για αυτό μην χάνεις στιγμή κλεισμένη μέσα στο σπίτι!

Επαγγελματικές
Πολλά πράγματα στη δουλειά σου αποκτούν σταθερότητα τώρα. Θα νιώσεις κάπως ανταγωνιστικά για μερικούς από τον χώρο εργασίας σου, επειδή έτσι θα σε αντιμετωπίζουν κι εκείνοι. Οικονομικά, θα έχεις κάποια σκαμπανεβάσματα. Μην προσπαθείς να καλύψεις το συναισθηματικό, μόνιμο, ανικανοποίητο κενό σου, σπαταλώντας συνεχώς χρήματα σε υλικά αγαθά.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε