Δευτέρα, 20 Μαΐ
26oC Αθήνα

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8 Σεπτεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8 Σεπτεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;

Πιάσαμε Σεπτέμβρη… Πως θα είναι λοιπόν αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιό σου; Τι συμπληρώνει ο ωροσκόπος σου;

Πιάσαμε Σεπτέμβρη… Πως θα είναι λοιπόν αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιό σου; Τι συμπληρώνει ο ωροσκόπος σου;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Με τις επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα και με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και να σε επηρεάζει, ίσως να έρθεις αντιμέτωπη με πολλά εμπόδια. Βέβαια, οι συγκυρίες θα σου δώσουν τα μέσα για να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου. Εξάλλου και η αναγνώριση από το περιβάλλον σου θα συμβάλλει σε αυτό. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 5 του μήνα, τα οικονομικά θα σε αγχώσουν κάπως, αν όμως θέλεις να δεις …προκοπή πρέπει να μαζευτείς. Τέλος, έχε υπόψη σου ότι ίσως χρειαστεί να παραμελήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς αν δεν είσαι μόνη τα μέλη της οικογένειάς σου θα παραπονιούνται συχνά φέρνοντας σε σε δυσάρεστη και αγχωτική θέση.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις καλύτερη αν κάποιες στιγμές μιλάς στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ζυγό για τελευταία εβδομάδα, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Όσο για εσένα που ακόμη είσαι μόνη, μια καινούργια γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις αρκετά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα που παλιότερα μπορεί να φάνταζαν άπιαστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για περιττά έξοδα αφού πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ανάβει το πράσινο φως αυτήν την εβδομάδα με τον Ερμή να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του από το ζώδιο της Παρθένου για να προχωρήσεις στη σωστή κατεύθυνση στα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε όμως όταν δίνεις τη γνώμη σου για υποθέσεις τρίτων, ώστε να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου. Αν είσαι εγκρατής, τα έσοδά σου θα αυξηθούν ωστόσο δεν θα λείψουν οι διαμάχες με τον σύντροφό σου για οικονομικά θέματα. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 5 του μήνα, θα έχεις την απόλυτη στήριξη των δικών σου ανθρώπων αλλά η αύξηση του εισοδήματός σου εξαρτάται μόνο από εσένα. Περιόρισε στο ελάχιστο τα έξοδα που αφορούν στην προβολή της εικόνας σου. Στα αισθηματικά ζητήματα ο χρόνος κυλά υπέρ σου.

Αισθηματικές
Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λυθούν κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου μπορείς να το κάνεις τώρα και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για το Σαββατοκύριακο και θα περάσετε υπέροχα. Αν ακόμη είσαι μόνη, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής σου δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Στα οικονομικά πρέπει να βάλεις μια τάξη γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες.

Διαβάστε τα υπόλοιπα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε