Δευτέρα, 20 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 ως 30 Ιουνίου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 ως 30 Ιουνίου. Τι λένε τα άστρα;

Οι θερμοκρασίες ανέβηκαν, η ερωτική διάθεση αυξήθηκε, η διάθεση χαλαρώνει σιγά-σιγά και το μόνο που απομένει είναι να τσεκάρεις αν σου κάνουν support και τα άστρα.

Οι θερμοκρασίες ανέβηκαν, η ερωτική διάθεση αυξήθηκε, η διάθεση χαλαρώνει σιγά-σιγά και το μόνο που απομένει είναι να τσεκάρεις αν σου κάνουν support και τα άστρα.

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σε υποχρεώνει να προβείς σε νέες αναθεωρήσεις, όσον αφορά σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Οι μέρες δεν είναι κατάλληλες βέβαια να τις επιχειρήσεις, γιατί με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, από την Τετάρτη και μετά μπορεί να προκύψουν διαφωνίες. Αν ήδη υπάρχει μία… εμπόλεμη κατάσταση στον επαγγελματικό σου χώρο, πρόσεξε την τακτική που θα ακολουθήσεις για να μην αποδυναμωθεί η άμυνα σου ή η προοπτική της νίκης. Οι καθυστερήσεις θα συνεχιστούν στα οικονομικά σου, ενώ θα αυξηθούν οι πιέσεις στο χώρο των υποχρεώσεών σου. Η εργασία σου είναι αυτή που θα σε προβληματίσει, όταν η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα στις 27 του μήνα και ένα γεγονός είναι πιθανόν να σε ωθήσει να ριψοκινδυνέψεις στα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές

Η αισθηματική σου ζωή πρόκειται να περάσει σε άλλο επίπεδο με κάποια πρόταση που θα λάβεις από τον σύντροφό σου. Ίσως μάλιστα αποφασίσετε από κοινού την απόκτηση απογόνου, καθώς το θερμό κλίμα που θα επικρατεί θα πάρει μακριά όποιες ανασφάλειες σε βασανίζουν τον τελευταίο καιρό. Το ίδιο ισχύει και για εσένα που περιμένεις να βρεις το άλλο σου μισό, καθώς θα δεχτείς μια ερωτική πρόσκληση από το άτομο που έχεις ερωτευτεί.

Επαγγελματικές

Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να τελειώσεις μια και καλή με μισοτελειωμένες υποθέσεις που ολοένα και αναβάλλεις και άνοιξε χώρο για τις ευκαιρίες που σου έρχονται. Οι συνεργάτες σου θα σε υποστηρίξουν και θα είναι δίπλα σου για να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους όταν την χρειαστείς. Μην έχεις δισταγμούς και φοβίες να την αποδεχτείς, γιατί είναι αληθινή και τίποτα περίεργο δεν κρύβεται από πίσω της. Οικονομικά, αρχίζεις να έχεις μια ανοδική πορεία και κάνεις και κάποιες περιττές αγορές. Ωστόσο, να θυμάσαι να μην ξεφεύγεις από το μέτρο!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι τρέχουσες ημέρες θα είναι επεισοδιακές και πολλά γεγονότα πρόκειται να προκύψουν αιφνίδια από τη στιγμή που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, από την Τετάρτη και μετά. Βέβαια η είσοδος του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, από την Πέμπτη και μετά στον Λέοντα λειτουργεί σημαδιακά και καταλυτικά ως προς το ζώδιό σου. Θα σε προετοιμάσει για μία νέα εποχή και παράλληλα θα σε πιέσει να πάρεις αποφάσεις και θέσεις, τόσο για το από εδώ και πέρα ερωτικό σου παρόν όσο και για το επαγγελματικό. Στο χέρι σου είναι να βγεις νικήτρια από τις δοκιμασίες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Ο τρόπος που θα χειριστείς τις υποθέσεις σου πρέπει να βασίζεται εξολοκλήρου στην λογική και όχι στο συναίσθημα.

Αισθηματικές

Μην αφήνεις τις υποχρεώσεις και τις καθημερινές σου ευθύνες να καταστρέφουν τη σχέση σου. Βάλε επειγόντως προτεραιότητες και κάνε αυτό το «διάλειμμα» που καιρό σκέφτεσαι, γιατί το ταίρι σου και εσύ έχετε άμεσα ανάγκη από περισσότερο χρόνο μαζί. Άλλαξε τακτική, γιατί στην αντίθετη περίπτωση έρχονται προστριβές… Εσύ που είσαι ελεύθερη φρόντισε να πλησιάσεις και να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου στο πρόσωπο που θέλεις και θα δεις ότι θα έχεις την αντίστοιχη αντιμετώπιση.

Επαγγελματικές

Σταμάτα να αγχώνεσαι και να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα αποδοτική στη δουλειά σου και αυτό οφείλεται στις δυνατότητές και στην αποφασιστικότητά σου. Η τύχη σου χαμογελά και εσύ πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να την καλοδεχτείς. Στα οικονομικά σου θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζ’ωδια στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε