Δευτέρα, 20 Μαΐ
25oC Αθήνα

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα;

Και να λοιπόν που φτάσαμε σιγά σιγά και στον Αύγουστο. Πως κλείνει ο Ιούλιος; Πως ξεκινά ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού;

Και να λοιπόν που φτάσαμε σιγά σιγά και στον Αύγουστο. Πως κλείνει ο Ιούλιος; Πως ξεκινά ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Οι πλανήτες αυτήν την εβδομάδα σε βοηθούν να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου. Για να το πετύχεις αυτό θα καταβάλεις περισσότερο κόπο από τον συνηθισμένο καθώς τα εξωτερικά γεγονότα συνεχίζουν να σου προκαλούν αισθήματα αγωνίας και εκνευρισμού. Οι μέρες αυτές είναι περισσότερο τυχερές σε σχέση με τις προηγούμενες για να προωθήσεις υποθέσεις επαγγελματικές, να τερματίσεις άλλες, αλλά ακόμα και για να δώσεις ευκαιρία αξιοποίησης σε ένα ταλέντο σου. Καθυστερήσεις σε πράγματα που περιμένεις και απρόβλεπτες περιπλοκές σε ήδη ευαίσθητους τομείς της ζωής σου σε υποχρεώνουν να υιοθετήσεις μια σταθερή τακτική για να τα φέρεις εις πέρας.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου θα βελτιωθεί αισθητά αυτό το διάστημα και θα μοιραστείς βαθιά συναισθήματα μαζί με τον σύντροφό σου. Τα πάθη σου και τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερη, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, που θα σε γοητεύσουν και θα σε ξαναβάλουν στον ερωτικό παιχνίδι πιο ενεργά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα επιδιώξεις τώρα την ανάπτυξη. Είναι καιρός να ψάξεις για νέους ορίζοντες στην καριέρα σου. Θα εργαστείς σκληρά για να ανταποκριθείς στις αυξημένες απαιτήσεις που θα έχουν οι συνεργάτες σου από εσένα. Ωστόσο, να είσαι πρόθυμη να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες και στις άγνωστες καταστάσεις που θα προκληθούν προς το τέλος της εβδομάδας. Είναι μια καλή στιγμή για να αναπτύξεις νέα επιχειρηματικά σχέδια ή στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ
Το στενό σου περιβάλλον είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει έντονα αυτήν την εβδομάδα, αλλά με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τις όψεις των πλανητών, με λίγη παραπάνω προσπάθεια θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις όλα προς όφελος σου. Θετικά αποτελέσματα θα έχει μια μικρή εύνοια στην εργασία σου, ενώ θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες να ξεπεράσεις ένα παλιό πρόβλημα. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν οι συναναστροφές και οι συζητήσεις σου και ένα σημαντικό σχέδιό σου που εξακολουθεί να καθυστερεί τώρα θα δείξει σημάδια προόδου. Ό,τι και αν συμβεί όμως, δεν πρέπει να τα παρατήσεις. Ιδίως σε τομείς σχέσεων και συναλλαγών.

Αισθηματικές
Ο έρωτας και η αγάπη θα ανθίσουν αυτή την εβδομάδα για εσένα. Θα σε συνεπάρουν τα συναισθήματα που θα νιώσεις και θα αισθάνεσαι πιο χαλαρός μέσα στη σχέση σου. Οι ερωτικές σου επιθυμίες θα είναι αυξημένες και ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα διασκεδάσεις πολύ. Το Σαββατοκύριακο να αποφύγεις την παρορμητική ή απαιτητική συμπεριφορά, γιατί κάποια οικογενειακά θέματα θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Οποιαδήποτε σύγκρουση μπορεί να αναζωπυρώσει κάποια άσχημη κατάσταση για αυτό καλό είναι να συζητήσεις τα πράγματα πριν χειροτερέψουν.

Επαγγελματικές
Οι ευθύνες στο χώρο εργασίας σου θα είναι αυξημένες, αλλά παρόλα αυτά θα νιώσεις καλά, γεμάτη αυτοπεποίθηση για να τις αντιμετωπίσεις. Τώρα θα δείξεις τις ικανότητές σου στους ανωτέρους σου, οι οποίοι θα είναι εντυπωσιασμένοι από την απόδοσή σου. Συναντήσεις και επαφές θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες για επέκταση στην εργασία σου. Εκμεταλλεύσου τες αναλόγως!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να πετύχεις μια αλλαγή στο πρόγραμμά σου, να ανοίξεις μια διέξοδο στους περιορισμούς σου και να υλοποιήσεις μια μεγάλη σου επιθυμία. Συναισθηματικά, θα υπάρξει έντονο κλίμα ανταγωνισμού, ωστόσο η πλάστιγγα γέρνει περισσότερο προς το μέρος σου. Το πλανητικό σκηνικό, με τους σχηματισμούς που κάνει αυτήν την περίοδο, ενισχύει την προοπτική να διευκολυνθείς, να χαρείς και να μετακινηθείς. Εκείνο που μένει σε εσένα, είναι να κρατήσεις τις βασικές ισορροπίες, ως συνήθως. Και αυτό όχι επειδή κινδυνεύεις αν δεν τηρηθούν, αλλά επειδή δεν αντέχεις την γκρίνια των άλλων.

Αισθηματικές
Αυτή η εβδομάδα ευνοεί τον έρωτα και το ρομαντισμό και ενισχύει το μαγνητισμό σου. Είναι καιρός να βελτιώσεις την εμφάνισή σου για να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος και να βρεις το άλλο σου μισό. Είναι η καλύτερη στιγμή για να βρεις τον έρωτα έτσι όπως τον θέλεις για αυτό κράτησε τα μάτια σου ανοικτά. Αν έχεις σχέση, θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα κατανοεί ο ένας τον άλλον πολύ καλύτερα.

Επαγγελματικές
Απόφυγε αυτήν την εβδομάδα να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις τυχόν «κακώς κείμενα» που αφορούν στη δουλειά σου. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο, οπότε αυτές τις ημέρες απόφυγε τις δημόσιες τοποθετήσεις σε θέματα, φροντίζοντας να διατηρήσεις όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη στάση. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο και, από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, δεν θα μπορέσεις να χαρείς τα έσοδα που ίσως έρθουν. Απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα το Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε