Δευτέρα, 20 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 ως 14 Ιουλίου. Τι προβλέπουν τα άστρα

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 ως 14 Ιουλίου. Τι προβλέπουν τα άστρα

To καλοκαιράκι είναι εδώ. Τα τριήμερα, οι παραλίες, η θάλασσα, η ατμόσφαιρα μας έχουν αλλάξει ήδη τη διάθεση και όλα μοιάζουν πιο όμορφα. Είναι όμως; Τι λένε τα άστρα;

To καλοκαιράκι είναι εδώ. Τα τριήμερα, οι παραλίες, η θάλασσα, η ατμόσφαιρα μας έχουν αλλάξει ήδη τη διάθεση και όλα μοιάζουν πιο όμορφα. Είναι όμως; Τι λένε τα άστρα;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα η ανάγκη σου να προωθήσεις τις ιδέες σου δυναμικά και να πάρεις την κατάσταση της ζωής σου στα χέρια σου θα γίνει στόχος κακόβουλων σχολίων από κάποια άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Αυτό από τη μία είναι λογικό γιατί ο ανταγωνισμός και η ζήλια που επικρατεί γύρω σου είναι πολύ έντονη και κάθε νέο εγχείρημα αντιμετωπίζεται ως απειλή. Από την άλλη όμως πρέπει και εσύ να προστατευτείς και να μη γίνεις έρμαιο των άλλων. Προσπάθησε να δράσεις πλαγίως και διακριτικά και περιόρισε στο ελάχιστο την εσωτερική σου παρόρμηση να εκφραστείς και να διεκδικήσεις.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη, τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ρόδινα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με την Σελήνη από τον Καρκίνο να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Ερμή, και να φορτίζουν το κλίμα της σχέσης σου αρνητικά. Από εκεί και μετά ωστόσο, αναμένεται να επανέλθει η αρμονία στην καθημερινότητά σου και θα ξανανιώσεις ερωτευμένη με τον σύντροφό σου. Και αν ακόμη η μοναξιά βασανίζει το μυαλό σου, μην κάθεσαι καθόλου! Από το Σάββατο και μετά, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο κυβερνήτης σου Άρης στη νέα του θέση, στο ζώδιο του Καρκίνου, ο έρωτας δεν αποκλείεται να κάνει πάλι την εμφάνισή του στη ζωή σου για αυτό μην μένεις κλεισμένη στο σπίτι!!!

Επαγγελματικές
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και για να μη φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις, να κάνεις λίγη υπομονή. Στα οικονομικά, πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα της περιόδου, που είναι ήδη πολλά και θα αυξηθούν κι άλλο, λόγω κάποιων απρόσμενων εξόδων που θα ακολουθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, πέρα από τη γενική ιδέα της οικονομικής ασφάλειας που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα και θα σου προσθέσει κάποιο άγχος, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο τη Δευτέρα θα σε φέρει μπροστά σε κάποιες προκλήσεις. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια ασυμφωνία απόψεων με συνεργάτες ή τον οικογενειακό σου κύκλο που θα πρέπει να διαχειριστείς, αν θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες που σου είναι τόσο απαραίτητες για να συνεχίσεις τον αγώνα σου. Πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν μιλήσεις. Αν μάλιστα είναι εφικτό καλύτερα να μην κάνεις καμία κουβέντα μαζί τους.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκρατείς κι εσύ τον εκνευρισμό σου κάποιες φορές που η ψυχολογία σου δεν θα είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα αισθήματα που τρέφεις. Και αν βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με την μοναξιά, δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Ο Άρης, από το Σάββατο και μετά στη νέα του θέση, στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να φέρει στην πόρτα σου έναν παθιασμένο και γεμάτο έρωτα δεσμό!

Επαγγελματικές
Έντονη θα είναι η δραστηριότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου αυτές τις ημέρες, αλλά έντονες θα είναι επίσης και οι κουβέντες που θα γίνουν και δεν θα σε βρίσκουν σύμφωνη. Προτίμησε την μοναχική δουλειά και χρησιμοποίησε ως άλλοθι τις πολλές ευθύνες που έχεις ήδη αναλάβει για να απέχεις από τις συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, πρέπει όλη την εβδομάδα να προσέχεις στις συναλλαγές σου ώστε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Καρκίνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας και τον κυβερνήτη σου Ερμή να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα και να επηρεάζει ιδιαίτερα το ζώδιό σου, θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα. Θα αισθάνεσαι αρκετά εύθραυστη σε προσωπικό επίπεδο και δεν θα έχεις την συμπαράσταση των δικών ατόμων, όχι επειδή δεν το θέλουν, αλλά επειδή περνούν και αυτοί με την σειρά τους τα δικά τους άγχη και δυσκολίες. Κάνε υπομονή, εκμεταλλεύσου το διάστημα για να ανασκουμπωθείς και να θέσεις ένα νέο πρόγραμμα, που θα σε φέρει πιο κοντά στην ηρεμία που έχεις ανάγκη και με πιο θετική ματιά, τα πράγματα πολύ γρήγορα θα πάνε καλύτερα.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη, αυτήν την εβδομάδα ίσως αντιληφθείς πάρα πολλά λάθη από τον σύντροφό σου και θα καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις από αυτόν τον άνθρωπο και αν σε καλύπτει. Ό,τι σε προβληματίζει συζήτησέ το μαζί του, ώστε να μπορέσεις να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Και αν βιώνεις ακόμη ερωτική μοναξιά, μην απογοητεύεσαι, αλλά επιδίωξε να βγαίνεις περισσότερο έξω και να συναναστρέφεσαι με κόσμο, γιατί μόνο έτσι η διάθεσή σου θα βελτιωθεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να μην είναι σωστές, γιατί σου τα έχουν παρουσιάσει αλλιώς τα πράγματα. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων ή αγορές δεν ευνοούνται και οφείλεις να είσαι πολύ μετρημένη. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, αλλά μία νότα βελτίωσης θα υπάρξει πιθανόν το Σαββατοκύριακο από μια επένδυση που είχες κάνει καιρό πριν και είχες ξεχασμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φρόντισε αυτήν την εβδομάδα να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου επίσης, θα προκύψουν μερικά προβλήματα που θα είναι μεν προσωρινά, από την άλλη όμως μπορεί να προκαλέσουν κάποια εμπόδια στην πορεία σου. Έλεγξε το άγχος σου και μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστα, γιατί μπορεί να κάνεις κάποια κίνηση, πάνω σε μία στιγμή αδυναμίας, που δεν θα σε συμφέρει καθόλου. Το Σαββατοκύριακο θα έρθεις αντιμέτωπη με απρόβλεπτες καταστάσεις στον οικογενειακό σου κύκλο και ίσως υπάρξουν απογοητεύσεις.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή από την πρώτη της ημέρα θα σε κάνει να νιώθεις κάπως άβολα σε σχέση με τον σύντροφό σου, ενώ θα έρθουν στο μυαλό σου καταστάσεις προβληματικές που σε έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Προτίμησε τη σιωπή και μην αναμοχλεύεις περασμένα λάθη για να έχεις κάτι να πεις. Αν είσαι ακόμα μόνη και δεν παίζει τίποτα καινούργιο στη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω, γιατί από το Σάββατο και μετά, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να κινηθείς με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση. Δεν χρειάζεται να σε πιάσουν οι βιασύνες και τα αγχωτικά σου, επειδή ο χρόνος δεν σου φτάνει, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθη που μπορεί να αποβούν μοιραία και ο καιρός δεν το επιτρέπει. Στα οικονομικά, θα έχεις μια τάση για άσκοπα έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και σε προβληματίζουν.

Διάβασε τα υπόλοιπα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε