Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια Ιανουαρίου 2019: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς θα είναι ο μήνας σου

ζώδια

Ζώδια Ιανουαρίου 2019: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις. Πώς θα είναι ο μήνας σου. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα.

Ζώδια Ιανουαρίου 2019: Πρώτος και ίσως ο πιο σημαντικός μήνας της νέας χρονιάς, ο Ιανουάριος έρχεται με δυο εκλείψεις -την Ηλιακή στις 6/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου και τη σεληνιακή στις 21/1 στο ζώδιο του Λέοντα που θα προκαλέσουν γεγονότα και εξελίξεις τα οποία θα είναι σε ισχύ ως και το καλοκαίρι του 2019! Διάβασε την πρόβλεψη του μήνα για το ζώδιο σου όπως και το ζώδιο του ωροσκόπου σου για να έχεις μια πληρέστερη εικόνα!!

ΚΡΙΟΣ: Στη καρδιά των γεγονότων είσαι αυτόν το μήνα αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και εσύ, η πολεμίστρια του ζωδιακού αντιμετωπίζεις ατρόμητα κάθε τι που προκύπτει! Ο Άρης περνά την Πρωτοχρονιά στο ζώδιό σου και είσαι φουλ από ενέργεια, δυναμισμό, αισιοδοξία και ενθουσιασμό αλλά καλό θα είναι να σκέπτεσαι δυο φορές τις κινήσεις και τις ενέργειές σου γιατί ο παρορμητισμός και οι βιαστικές κινήσεις συχνά δεν έχουν θετικά αποτελέσματα. Επαγγελματικά είναι μήνας εξελίξεων ο Ιανουάριος και με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω να είσαι έτοιμη να αναλάβεις ευθύνες, με μια προαγωγή να είναι πολύ πιθανή!

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που ξεκινά γλυκά και τελειώνει κάπως περίεργα και θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το σπουδαιότερο προτέρημά σου, την υπομονή για να ανταπεξέλθεις σε όλα όσα προκύψουν. Με την ηλιακή έκλειψη στις 6/1 πολλά από όσα πίστευες πως αποτελούσαν ως τώρα τις βάσεις πάνω στις οποίες είχες τοποθετήσει τη ζωή σου απλά δεν ισχύουν. Αλλάζει βασικά η κοσμοθεωρία σου, η αντίληψή σου για τα πρόσωπα, τα πράγματα και τις καταστάσεις που σε περιβάλλουν και τώρα δίνεις ένα τέλος οριστικό σε ό,τι δεν σου προσφέρει ασφάλεια, σταθερότητα και ικανοποίηση. Σε όλες αυτές τις αλλαγές θα έχεις τη σταθερή στήριξη ενός δικού σου ανθρώπου που όσο κι αν είναι χαμηλών τόνων και δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια, οι συμβουλές του είναι πάντα to the point και εσύ το γνωρίζεις.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ιανουάριος ξεκαθαρίζει κάπως τα πράγματα γύρω από τους στόχους και τα σχέδιά σου τα οποία το προηγούμενο διάστημα με τις αλλαγές και τις ανατροπές που παρουσίαζαν δεν σε άφηναν να ηρεμήσεις και να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου. Στα επαγγελματικά σου υπάρχει κινητικότητα με αλλαγές προσώπων και καταστάσεων και αυτό σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς αν θέλεις να συνεχίσεις να κινείσαι σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον στο οποίο τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Συνάδελφοι μπορεί να αλλάζουν πόστο και εσύ να πρέπει να συνεργαστείς με άτομα που δεν γνωρίζεις και δεν εμπιστεύεσαι ή συνεργάτες να διακόπτουν τη συνεργασία σας και σε σένα μένει να αντιμετωπίσεις τις ερωτήσεις του προϊσταμένου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα σε αναγκάσει να δεις κατάματα κάποιες αλήθειες που κυρίως από φόβο αρνιόσουν να αντιμετωπίσεις και να αναλάβεις τα ηνία της ζωή σου. Οι αλήθειες αυτές έχουν να κάνουν είτε με την έννοια της οικογένειας είτε της καριέρας, τομείς που τα τελευταία χρόνια όλο και πλησιάζεις τους στόχους που είχες θέσει και όλο και κάπου σου ξεγλίστραγαν τελευταία στιγμή. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια προαγωγή που δεν ήρθε, μια επέκταση της επιχείρησής σου που τελευταία στιγμή ο συνεργάτης σου έκανε πίσω, ένα παιδί που ενδεχομένως θέλησες να αποκτήσεις αλλά πάντα ανέβαλες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η έκλειψη της 6/1 πραγματοποιείται απέναντί σου και επηρεάσει τις επαγγελματικές σου συνεργασίες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις