Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζώδια και έρωτας: Πόσο μετράει η εξωτερική εμφάνιση;

Ζώδια και έρωτας: Πόσο μετράει η εξωτερική εμφάνιση;

Ορισμένα ζώδια μαγεύονται ευκολότερα από την εξωτερική ομορφιά από ό,τι άλλα. Και κάποια άλλα γοητεύονται κυρίως από την πνευματικότητα και τα κοινά ενδιαφέροντα…

Η πρώτη ματιά που θα ρίξουμε στον άλλο είναι καθοριστική για να κρίνουμε αν μας αρέσει ή όχι. Σαν άτομο γενικά, αλλά και σαν υποψήφιο ερωτικό ταίρι, ειδικότερα. Και παρόλο που η εικόνα που σχηματίζουμε για κάποιον είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων, η εξωτερική εμφάνιση παίζει πάντα το ρόλο της, για άλλους περισσότερο και για άλλους λιγότερο.

Ποιοί είναι οι «περισσότερο» και ποιοί οι «λιγότερο»; Η αστρολογία έχει την άποψή της και για αυτό. Ορισμένα ζώδια μαγεύονται ευκολότερα από την εξωτερική ομορφιά απ’ ό,τι άλλα… Κάποια όμως δίνουν προτεραιότητα στο μυαλό, στη σκέψη, στη συμπεριφορά! 

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚO ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός ζει για να είναι ο πρώτος, ο καλύτερος, ο αξεπέραστος. Και εκείνος με το πιο αξιοζήλευτο ταίρι. Θέλει ένα πρόσωπο που πλάι του θα ανεβάζει κι εκείνος το γόητρό του και όλοι θα τον θαυμάζουν. Δεν είναι ότι περιφρονεί τα ψυχικά χαρίσματα. Απλώς η προσέγγισή του στη ζωή συνοψίζεται στο «εδώ και τώρα» και δεν θα περιμένει πολύ να ανακαλύψει τους κρυμμένους θησαυρούς της ψυχής σου, αν εσύ ο ίδιος δεν τους αποκαλύψεις σύντομα ώστε να τον εντυπωσιάσεις. Παράλληλα με την ωραία σου εμφάνιση, εννοείται. Ο Κριός δεν νιώθει αναγκασμένος να επιλέξει, απλώς τα θέλει (και συνήθως τα παίρνει) όλα.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε