Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζώδια – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου: Έρωτες, σχέσεις και οικονομικά

Ζώδια – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου: Έρωτες, σχέσεις και οικονομικά

Πώς θα είναι ο Φεβρουάριος αστρολογικά; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Αυτόν τον μήνα θα πρέπει να αναλάβεις τις επαγγελματικές σου ευθύνες και κάποιες από εσάς θα θελήσετε να απελευθερωθείτε από δραστηριότητες που καταλήγουν να καταπίνουν την ελευθερία σας. Αφιέρωσε χρόνο για να καταμερίσεις τους υποστηρικτές σου και να ελέγξεις το back up σου πριν ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εξέλιξης.

Ο Δίας σε προκαλεί να είσαι τολμηρή σε ορισμένες από τις προετοιμασίες που πρέπει να κάνεις για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, καθώς οι προοπτικές σου γίνονται πιο ξεκάθαρες. Προτίμησε μια πιο στοχαστική προσέγγιση των γεγονότων και ανάλυσε τα ασυνείδητα συναισθήματά σου πριν επενδύσεις σε μια νέα επιχείρηση ή εγχείρημα.

Δίδυμοι: Καλά υποστηριζόμενη και περιτριγυρισμένη από γεγονότα ανοίγεις τα φτερά σου χωρίς τίποτα να μπορεί να σε ενοχλήσει. Ο Δίας υποστηρίζει κάθε πρωτοβουλία σου και σου ανοίγει το μέλλον όπως ελπίζεις και ονειρεύεσαι. Μπορείς να επιταχύνεις τις κινήσεις σου και να οδηγήσεις το πεπρωμένο σου στον σωστό δρόμο.

Αυτή η αισιοδοξία υποστηρίζεται από ένα μάλλον ενθουσιώδες οικονομικό κλίμα. Η Αφροδίτη θέτει τις βάσεις για τις βέλτιστες συνεργασίες σταδιοδρομίας και η νέα Σελήνη του μήνα, δίνει σαφήνεια στο όραμα που θέλεις να ακολουθήσεις. Ανεξάρτητα από το πόσο στεναχωρημένη έχεις νιώσει τους τελευταίους μήνες καλείσαι να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να αναλάβεις δράση.

Καρκίνος: Ενώ ο Ήλιος κινείται με αυτοπεποίθηση στον τομέα των συναισθηματικών σου δεσμών, οι πιο στενές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Κοινοί πόροι πιθανότατα έχουν επίσης τραβήξει την προσοχή σου.

Γύρω στις 5/2 όταν η Πανσέληνος πέφτει στον τομέα των χρημάτων σου, γνωρίζεις διαισθητικά ότι είναι η ώρα να αντιμετωπίσεις ένα ζήτημα που σχετίζεται με τα περιουσιακά σου στοιχεία ή τα κέρδη σου. Ίσως είναι καιρός να πεις “ναι” σε μια νέα πηγή εισοδήματος ή να ασχοληθείς με ένα οικονομικό θέμα που εκκρεμεί καιρό. Το να είσαι ανοιχτή ακόμα και στις πιο απαιτητικές συζητήσεις ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου.

Λέων: Ως κυβερνήτης σου ο Ήλιος κινείται με αυτοπεποίθηση στον Υδροχόο και στη ζώνη της συνεργασίας σου και εστιάζεις περισσότερο στις σχέσεις σου με το ξεκίνημα του μήνα. Οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο στις 5/2 θα μπορούσαν να είναι αρκετά συναισθηματικές, αλλά η αντιμετώπιση οποιουδήποτε συναισθήματος μπορεί να αποδειχθεί παραγωγική και διαφωτιστική.

Θα βοηθήσει επίσης το γεγονός ότι αμέσως μετά ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα κινηθεί στον τομέα της συνεργασίας σου -από τις 11/2 έως τις 2/3- υποστηρίζοντας τις προσπάθειές σου, το να μιλήσεις για τα οράματα σου, να ακούσεις έναν φίλο ή την προοπτική ενός συναδέλφου και να ενισχυθεί η αμοιβαία κατανόηση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις