Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ζώδια: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2023

Ζώδια: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2023

Με τι κέφια ξεκινάει ο νέος χρόνος για σένα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς;

Ταύρος: Αλλαγές σε σχέδια μπορεί να είναι απαραίτητες αυτόν τον μήνα λόγω απρόβλεπτων οικονομικών ζητημάτων. Μια δοκιμή της ανθεκτικότητας σου φαίνεται να βρίσκεται ξανά μπροστά σου. Τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα αν τα αντιμετωπίσεις ήρεμα και υπομονετικά.

Ξέχνα τι λένε και τι κάνουν οι άλλοι και κάνε αυτό που ξέρεις ότι είναι σωστό αυτό το διάστημα για σένα. Όσο κι αν υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα ή αλλαγές στα εργασιακά τα οποία θα σου δημιουργήσουν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, διατήρησε την ψυχραιμία σου. Σε επαγγελματικές συζητήσεις υπερασπίσου τα συμφέροντα σου, ακόμα κι αν νιώσεις ότι δεν εισπράττεις την ανταπόκριση που θα ήθελες στην αρχή.

Καρκίνος: Μπορείς να εξαλείψεις μεγάλο μέρος της ανησυχίας και της αναταραχής κόβωντας τη συνήθεια να μένεις κολλημένη σε παλιές καταστάσεις. Γίνε πιο επιλεκτική ως προς τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και μείνε μακριά από αυτούς που σε γεμίζουν απαισιοδοξία. Άφησε πίσω σου βαρίδια που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις μπροστά και που μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις χάλια.

Κράτησε τις σκέψεις σου θετικές και μακριά από υπερβολική ευαισθησία ή πεζά θέματα. Η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι απαραίτητη σε ό,τι πρόκειται να υπογράψεις. Θα πρέπει να είσαι σίγουρη σε τι ακριβώς βάζεις το όνομα σου, είτε πρόκειται για νέες εργασιακές δεσμεύσεις, είτε οικονομικές συμφωνίες.

Λέων: Ο Ιανουάριος δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να επιβάλλεις καταστάσεις κάθε είδους. Είναι όμως κατάλληλος για προβληματισμό και ανάλυση. Κράτησε τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου μέχρι να έχεις την ευκαιρία να κατανοήσεις τα γιατί και τα πως. Προσπάθησε να είσαι πρακτική και ρεαλιστική με τις καταστάσεις και τα γεγονότα και όχι τόσο συναισθηματική.

Απροσδόκητες καθυστερήσεις μπορεί να σημειωθούν στα επαγγελματικά, κυρίως αν προσπαθήσεις να συλλέξεις κάποιες πληροφορίες. Αν κοιτάξεις πίσω σου θα διαπιστώσεις ότι ορισμένες από τις καθυστερήσεις ήταν ευλογία, καθώς σου έδιναν τη δυνατότητα επανεξέτασης και διόρθωσης.

Παρθένος: Η επαγγελματική σου εξέλιξη και πορεία βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρο αυτόν τον μήνα. Απαιτούνται καλές οργανωτικές δεξιότητες που ούτως ή άλλως τις διαθέτεις καλύτερα από τον καθένα. Απροσδόκητα χρήματα μπορεί να έρθουν στα χέρια σου αυτόν τον μήνα, αλλά μην ενθουσιαστείς πολύ γιατί και τα απρόβλεπτα έξοδα είναι εξίσου πιθανά.

Ακίνητα ή κάποιο άλλου είδους επένδυση χρειάζεται προσοχή. Σε ό,τι αφορά στην οικογένεια θα πρέπει να λειτουργήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Σε όλους αρέσει να είναι κοντά σου γιατί είσαι έξυπνη και έχεις μια αύρα ενθουσιασμού.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις