Δευτέρα, 20 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούλιο…

ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούλιο…

Για κάποιους είναι ο μήνας των διακοπών τους. Για κάποιους η τελική ευθεία για αυτές. Όπως και να έχει είναι ένας μήνας που πρωταγωνιστεί ο ανάδρομος Ερμής…

Για κάποιους είναι ο μήνας των διακοπών τους. Για κάποιους η τελική ευθεία για αυτές. Όπως και να έχει είναι ένας μήνας που πρωταγωνιστεί ο ανάδρομος Ερμής…

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Ο Ιούλιος είναι ένας καλός μήνας για εσένα με την Αφροδίτη να κινείται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα και να κάνει ευχάριστες τις ερωτικές σου υποθέσεις. Βέβαια, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο για το πρώτο εικοσαήμερο γεγονός που θα φέρει ανατροπές στα επαγγελματικά σου σχέδια και αλλιώς θα έχεις υπολογίσει τα πράγματα και αλλιώς θα σου έρθουν. Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να προσαρμοστείς εύκολα στα νέα δεδομένα και να μετατρέψεις όλες τις κακές στιγμές προς το συμφέρον σου. Από τις 22 και μετά, με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στον Υδροχόο, ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν κάποιες κοινωνικές συναναστροφές και προσκλήσεις που θα σου κάνουν και ίσως τώρα να έχεις και την ευκαιρία κάποιου ταξιδιού που θα σε κάνει να φορτώσεις τις μπαταρίες σου στο μέγιστο βαθμό. Μη διστάσεις να το πραγματοποιήσεις και μην σε σταματήσει για ακόμη μία φορά η ανασφάλεια για το πού θα αφήσεις την οικογένεια και τους φίλους σου. Η ζωή είναι εδώ και σε περιμένει για να τη ζήσεις. Μην της γυρνάς την πλάτη!

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή αυτόν το μήνα θα έχει έντονα σκαμπανεβάσματα. Η σχέση με τον σύντροφό σου θα είναι τεταμένη και ίσως θα πρέπει να επανεξετάσεις ορισμένα πράγματα για να αποκαταστήσεις τις χαμένες ισορροπίες σας. Μέχρι τις 20 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων γιατί το συναίσθημά σου θα θολώσει την κρίση σου και ίσως τελικά οι επιλογές που θα κάνεις να μην συνάδουν με τα θέλω σου. Στους ελεύθερους του ζωδίου τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, μιας και ο Άρης στους Διδύμους μέχρι τις 13 του μήνα, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία ή να δώσετε μία διαφορετική μορφή σε μία δυνατή, φιλική σας σχέση. Ό,τι από τα δύο και αν πράξετε, ένα είναι βέβαιο: δεν θα το μετανιώσετε!

Επαγγελματικές
Στην καριέρα σου θα είσαι αρκετά δυναμική, αλλά κάπως ασταθής κατά περιόδους λόγω του πλανητικού σκηνικού που θα επικρατεί. Θα είναι καλό να επικεντρωθείς σε όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις, χωρίς να αποδιοργανώνεσαι και να αλλάζεις συνεχώς επιδιώξεις. Χρειάζεται να εργαστείς σκληρά και επίμονα για να έχεις θετικά αποτελέσματα ή ακόμη και ανάκαμψη στη δουλειά σου. Οι συνάδελφοί σου θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι και θα σε υποστηρίξουν για αυτό μείνε μακριά από αντιπαραθέσεις και αναίτιες συγκρούσεις. Στα οικονομικά σου θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες λόγω κάποιων δεσμεύσεων που έχεις αναλάβει. Από τις 17 και μετά, που ο Ουρανός από το ζώδιό σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, υπάρχει κίνδυνος να γίνεις υπερβολική και να οδηγηθείς σε άσκοπες σπατάλες χωρίς λόγο. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής γιατί πολύ γρήγορα θα έχεις πρόβλημα.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε