Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 10 Μαρτίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 10 Μαρτίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Σήμερα με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο θα αποφορτιστείς από όλα εκείνα τα προβλήματα που καιρό τώρα σε βασάνιζαν και σε εμπόδιζαν να ασχοληθείς με το μέλλον σου. Θα ηρεμήσεις και θα ξεκουραστείς, ώστε έχοντας επαναφορτίσει τις μπαταρίες σου να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα και θα υιοθετήσεις πιο αποτελεσματικές τακτικές.

Ταύρος: Έχεις δείξει πολλή υπομονή και δύναμη στα ζητήματα που είχες να διαχειριστείς μέχρι τώρα. Τα έχεις καταφέρει πολύ καλά κι έχεις φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Συνέχισε έτσι λοιπόν και μην χάσεις στιγμή το κουράγιο σου, όποιο εμπόδιο κι αν έρθει στο δρόμο σου. Δεν αξίζει να παρεκκλίνεις από την πορεία σου, που με τόσο σκληρή δουλειά έχεις χαράξει. Μείνε πιστός στις ιδέες σου και μην αφήσεις γνώμες τρίτων να σε επηρεάσουν. Η εύνοια των πλανητών σε βοηθάει να κρίνεις σωστά.

Δίδυμοι: Οι εξελίξεις σήμερα θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αλλά αν παραμείνεις ψύχραιμος κι συγκεντρωμένος θα καταφέρεις να τις διαχειριστείς σωστά. Μείνε προσγειωμένος στην πραγματικότητα και φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα. Έτσι, αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία, θα καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά.

Καρκίνος: Η ενέργεια και ο δυναμισμός που σε χαρακτηρίζουν σήμερα, θα σου δώσουν την απαιτούμενη ώθηση να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν πολύ, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που απαιτούν εντατική διευθέτηση. Μην το βάζεις στιγμή κάτω και συνέχισε να ακολουθείς πιστά το πρόγραμμά σου. Σύντομα θα δικαιωθείς για την σκληρή σου δουλειά.

Λέων: Σήμερα βρες την ευκαιρία που καιρό έψαχνες για να κλειστείς στον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα πράγματα. Ένας διάλογος με τον εαυτό σου είναι αναγκαίος. Αναθεώρησε τα δεδομένα στη ζωή σου και άλλαξε τακτική. Θα ήταν σωστό να προσέξεις περισσότερο στο εξής την υγεία σου αλλά και να περιποιείσαι περισσότερο τον εαυτό σου.

Παρθένος: Η μοίρα σήμερα φέρνει πολλές εξελίξεις και ειδήσεις στη ζωή σου. Θα εκπλαγείς δυσάρεστα από πράγματα που θα μάθεις για κοντινά σου άτομα, που τόσο καιρό κρατούσαν κρυφά. Θα χρειαστεί να σταθείς δίπλα τους και να τους στηρίξεις.Φρόντισε λοιπόν όσο περίεργα κι αν σου φανούν αυτά που θα μάθεις, να μην αποσυντονιστείς πολύ και να είσαι έτοιμος να δώσεις συμβουλές και λύσεις.

Ζυγός: Το τοπίο σήμερα θα είναι αρκετά μπερδεμένο και περίπλοκο. Οι εξελίξεις θα κινούνται με απίστευτη ταχύτητα και θα νιώσεις ότι δεν ξέρεις πως να κινηθείς. Η βιασύνη σου να τακτοποιήσεις καταστάσεις που σε ταλανίζουν προκαλεί μια ευρύτερη ένταση, ενώ έρχεσαι σε κόντρα με άτομα από το στενό οικογενειακό σου περιβάλλον. Φρόντισε να μην τραβάς το σκοινί και να λύσεις τις διαφωνίες σου με διπλωματία. Τυχόν κόντρες και διαφωνίες, μόνο επιπλέον προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε