Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 12 Ιανουαρίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 12 Ιανουαρίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Καρκίνο και θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου και θα δεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα τα όνειρα σου να πραγματώνονται. Κάποιο άτομο με μεγάλη ισχύ θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις, μιας και στο παρελθόν το είχες βοηθήσει και εσύ σε στιγμή που το είχε ανάγκη.

Ταύρος: Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν κάποια τολμηρά σου σχέδια και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως.

Δίδυμοι: Κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές που θα συμβούν σήμερα στην ζωή σου και θα σε αγχώσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. Κράτησε λίγο αποστάσεις από τα τεκταινόμενα και μείνε μόνος σου ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή – στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.

Καρκίνος: Οι ανατρεπτικές καταστάσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα λόγω των επιρροών που σου στέλνει η Πανσέληνος στο ζώδιο σου- τόσο στις επαγγελματικές υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα – θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους.

Λέων: Καθυστερήσεις και αναβολές θα σε εκνευρίσουν την σημερινή ημέρα λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο. Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές, γι αυτό μην αλλάξεις πορεία αν έρθουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις, για σημαντικά θέματα στη ζωής σου.

Παρθένος: Ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητα σου δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Αυτήν την δύσκολη ημέρα με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου, χρησιμοποίησε περισσότερο την λογική παρά το συναίσθημα σου για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε