Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 14 Μαρτίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 14 Μαρτίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με ιδιαίτερα θετικό και με ευχάριστη κι ενθουσιώδη διάθεση. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις όμως, καθώς ο ενθουσιασμός σου ενδέχεται να σε παρασύρει και να κινηθείς βιαστικά , κάνοντας λάθη που θα είναι δύσκολο να διορθώσεις αργότερα. Πρόσεχε επίσης πολύ τα νεύρα σου, για να αποφύγεις εντάσεις και διαφωνίες με τους γύρω σου.

Ταύρος: Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αλλά είναι καιρός να προχωρήσεις από την θεωρία στην πράξη. Οργανώσου καλά και υιοθέτησε σωστές τακτικές, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ό, τι βάλεις στο μυαλό σου. Σε κάθε εμπόδιο ή δυσκολία που θα συναντήσεις, μη διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια και τις συμβουλές κοντινών σου ατόμων.

Δίδυμοι: Η ευνοϊκή ημέρα και η τονωμένη σου αυτοπεποίθηση, συμβάλλουν σημαντικά στο να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου και να απαλλαγείς από όσα σε απασχολούν και σε αγχώνουν. Στο εξής ό, τι στόχο θέτεις θα τον πετυχαίνεις με ιδιαίτερη ευκολία και αυτό σε ανακουφίζει και σε χαροποιεί.

Καρκίνος: Με την Σελήνη σήμερα στον Ζυγό να σε ευνοεί αρκετά, μην απογοητεύεσαι και μην διακόψεις τα σχέδιά σου. Έχεις προσπαθήσει πολύ και είσαι κοντά στο τέλος, οπότε θα ήταν άδικο για σένα να πάνε χαμένα όλα όσα έχεις κάνει. Μείνε πιστός στην κρίση και το ένστικτό σου και μην αφήσεις σχόλια τρίτων να σε επηρεάσουν.

Λέων: Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά δύσκολη και αν αφήσεις το άγχος σου να σε κυριεύσει θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Καλά θα κάνεις λοιπόν να βγάλεις ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα και να κινείσαι ορθολογικά, για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

Παρθένος: Η στάση σου απέναντι στις καταστάσεις είναι ιδιαίτερα αρνητική. Μη αφήνεις την απαισιοδοξία σου να βγαίνει στην επιφάνεια και να προκαλείς εσύ ο ίδιος προβλήματα στα σχέδιά σου. Πάντα θα αντιμετωπίζεις δυσκολίες, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Αν απογοητεύεσαι και τα παρατάς αδικείς τον εαυτό σου. Αισιοδοξία λοιπόν και σκληρή δουλειά για να τα καταφέρεις.

Ζυγός: Έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες και θα πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα την διαδικασία διεκπεραίωσή τους. Μόνο έτσι θα αφοσιωθείς ανεμπόδιστος στο μέλλον σου. Μην αφήσεις τυχόν εντάσεις να σε οδηγήσουν σε απερίσκεπτες πράξεις και λόγια προς τους οικείους σου που αργότερα θα μετανιώσεις.

Σκορπιός: Υπάρχουν πράγματα στη ζωή σου που δε σε ικανοποιούν, αλλά αν μένεις με σταυρωμένα χέρια δεν θα πετύχεις τίποτα. Μην περιμένεις να έρθουν όλα ουρανοκατέβατα και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου. Σήμερα ειδικά είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία, αφού τα άστρα θα σταθούν αρωγοί σου σε αυτήν την προσπάθεια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε