Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 19 Φεβρουαρίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 19 Φεβρουαρίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Αγαπητέ Κριέ η μέρα είναι καλή για να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θα σε ξαλαφρώσουν. Κάτι καινούργιο φαίνεται στον ορίζοντα, γι αυτό μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν και αφοσιώσου στο νέο κύκλο που αρχίζει στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην δυσπιστήσεις και υποχωρήσεις, πριν δεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Ταύρος: Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτή την ημέρα. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρος και ευδιάθετος.

Δίδυμοι: Ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες που σου στέλνει η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζεται σήμερα την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

Καρκίνος: Σήμερα μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω σου και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε και οι πλανήτες εξομαλύνουν την επικοινωνία με τους γύρω σου και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα την ζωή σου.

Λέων: Φρόντισε σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλύτερα θα είναι να απομακρύνεις άτομα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους, ώστε να δεις τα τεκταινόμενα και από μία άλλη, διαφορετική και ίσως πιο ρεαλιστική σκοπιά.

Παρθένος: Σήμερα η ανασφάλεια θα κυριεύσει την ζωή σου και θα νιώσεις κάπως ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις και να δεχτείς την προσφορά τους.

Ζυγός: Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και τακτοποίησε όσα σου επιτρέπουν οι αντοχές σου. Φρόντισε επίσης να τελειώνεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε