Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 7 Μαρτίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 7 Μαρτίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 07 Μαρτίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Τρίτη 07 Μαρτίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Σήμερα επιχείρησε να κάνεις πράγματα που θα σε ξεκουράσουν και θα σε χαλαρώσουν. Μην ξεχνάς ότι η καλή διάθεση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορείς να χειρίζεσαι σωστά ζητήματα πάσης φύσεως. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας είναι υπέρ σου. Εκμεταλλεύσου το!

Ταύρος: Αυτήν την Τρίτη, η ρομαντική σου διάθεση βρίσκεται στο απόγειο. Επανεξετάζεις την κρίση σου για ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις και αναθεωρείς την στάση σου απέναντί τους. Νιώθεις δυναμικός, ευδιάθετος και γεμάτος όρεξη για νέες περιπέτειες!

Δίδυμοι: Άκρως παραγωγική και αποτελεσματική αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα και αυτό θα βοηθήσει, με τους σωστούς χειρισμούς, να απαλλαγείς από παλιές υποθέσεις που αφορούν κυρίως το οικογενειακό σου περιβάλλον. Πρόσεξε μόνο να μην αφήσεις την πίεση να ξεπεράσει τα όρια αντοχής σου και μείνε συγκεντρωμένος.

Καρκίνος: Για να φτάσεις στους στόχους που έχεις θέσει, καλό θα ήταν να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου, παίρνοντας κάποια απόσταση από τα συνηθισμένα σου άγχη. Αφού λοιπόν οι δυνάμεις σου ανασυνταχθούν, θα είσαι σε θέση να επανέλθεις δυναμικά στην ενεργό δράση και να λειτουργήσεις αποτελεσματικά. Στο εξής επιδίωξε να βρίσκεις περισσότερο χρόνο για εσένα και τις ανάγκες σου.

Λέων: Η σημερινή ενέργεια και ζωντάνια θα σου δώσουν την αίσθηση ότι μπορείς να κάνεις πραγματικότητα ό, τι βάλεις στο μυαλό σου. Θα πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένος και να μην ξεπεράσεις τα όρια αντοχής σου. Δώσε περισσότερο χώρο και χρόνο στον εαυτό σου για τις ανάγκες σου και κυρίως την ξεκούρασή σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

Παρθένος: Η ατμόσφαιρα σήμερα είναι αρκετά ζορισμένη από ανειλημμένες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και σε πνίγουν. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και φτιάξε με μεθοδικότητα έναν οδηγό για τις μελλοντικές σου κινήσεις.

Ζυγός: Προβληματικές καταστάσεις θα προκύψουν σήμερα σε οικογενειακό είτε φιλικό επίπεδο κι εσύ θα πρέπει να είσαι έτοιμος να χειριστείς την επερχόμενη ένταση και σύγχυση. Αναθεώρησε σκέψεις και τακτικές σου, προκειμένου να μπορέσεις μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση να συνεχίσεις την ορθή πορεία προς πραγμάτωση των προσδοκιών και πλάνων σου. Γνωρίζεις τις ικανότητές σου, οπότε εμπιστεύσου τον εαυτό σου και θα δεις ότι θα πετύχεις ό, τι έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Σκορπιός: Τα προβλήματα και οι απαιτήσεις του τελευταίου διαστήματος σε έχουν φτάσει στο όριο. Μην ανοίγεις λοιπόν περαιτέρω μέτωπα γιατί θα χάσεις εντελώς τον έλεγχο και τον εαυτό σου. Μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια. Φρόντισε πρωτίστως να απαλλαγείς από κάθε παλιά εκκρεμότητα και κατόπιν, προχώρα στην υιοθέτηση νέων στόχων κάνοντας δυναμικά ξεκινήματα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε